The Bachelor: Τα πρώτα λόγια της Βίβιαν - «Νιώθω περίεργα...»

Τι είπε για την Νικολέττα και τον Παναγιώτη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor: Τα πρώτα λόγια της Βίβιαν - «Νιώθω περίεργα...»

Λίγο μετά τον τελικό του The Bachelor, η Βίβιαν βρέθηκε στην εκπομπή Pop Up και μίλησε για όλα όσα έγιναν στο ριάλιτι, ενώ ξεκαθάρισε πως νιώθει περίεργα μετά από την απόρριψη που δέχθηκε από τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

H φιναλίστ του The Bachelor σχολίασε πως δεν αισθάνεται πολύ χαρούμενη αλλά πάντα είχε στο μυαλό της το ενδεχόμενο της απόρριψης.

Και αφού έριξε μια σπόντα για το The Bachelor στο Instagram της, ξεκαθάρισε πως έχει καλές σχέσεις με τη Νικολέττα και πως είναι πολύ καλό παιδί.

«Είμαι κάπως περίεργα η αλήθεια είναι. Δεν μπορώ να πω ότι πετάω από τη χαρά μου. Γενικότερα είχα στο μυαλό μου και το σενάριο της απόρριψης. Όταν έχεις φτάσει τόσο κοντά, σκέφτεσαι και το καλό αποτέλεσμα και την απόρριψη, οπότε κάπως μέσα μου είχα ότι μπορεί να συμβεί κι αυτό.

Είναι μια έκβαση που δεν μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά όταν ένας άνθρωπος είναι δίπλα μου θέλω να είναι επειδή το θέλει κι εκείνος. Με το ζόρι δεν θα μου άρεσε να μείνει ο Παναγιώτης μαζί μου. Κι επειδή είναι ένας άνθρωπος που τον εκτιμώ πάρα πολύ, δεν θα μπορούσα να του κρατήσω κακία» είπε χαρακτηριστικά η Βίβιαν.

The Bachelor Pop Up

Για τη Νικολέτα Τσομπανίδου είπε: «Η Νικολέτα είναι ένα πολύ καλό παιδί. Στο τέλος που είπαμε και δυο κουβέντες παραπάνω, κατάλαβα ότι είναι ένα πολύ καλό κορίτσι».

Βασιλάκος - Νικόλ και Βίβιαν στο ίδιο ξενοδοχείο - Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Μία «καυτή» αποκάλυψη έγινε σήμερα, καθώς έγινε γνωστό πως ο Παναγιώτης Βασιλάκος, η Νικολέττα και η Βίβιαν, βρέθηκαν στο ίδιο ξενοδοχείο. Ο λογαριασμός Soula Glamorous στο Instagram, ανέβασε όλες τις φωτογραφίες ντοκουμέντο.

Πριν από λίγες ώρες, o Βασιλάκος με την Νικολέττα ανέβασαν ένα insta story, μέσα από το οποίο μιλάνε για τον χωρισμό τους.

Την ίδια στιγμή, είδαμε και τη Βίβιαν να ποζάρει σε ένα δωμάτιο που έμοιαζε πολύ με αυτό στο οποίο βρισκόταν ο Παναγιώτης με την αγαπημένη του.

Η Soula Glamorous λοιπόν εντόπισε, ότι και οι τρεις βρίσκονται στο ίδιο ξενοδοχείο.

Βασιλάκος ΒίβιανThe Bachelor ΒίβιανΒασιλάκος Νικολέττα