Σπάνιο ντοκουμέντο του Snik με την Ηλιάνα μέσα από το σπίτι τους

Απάντησαν σε ερωτήσεις για τη σχέση τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σπάνιο ντοκουμέντο του Snik με την Ηλιάνα μέσα από το σπίτι τους

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik μαγνητοσκόπησαν ένα σπάνιο ντοκουμέντο, στο οποίο βρίσκονται και οι δύο μέσα στο σπίτι τους, στο playroom και απαντούν σε ερωτήσεις σχετικά με τη σχέση τους ενώ παίζουν παιχνίδι με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

To μοντέλο έκανε παρέα στον αγαπημένο της όσο έπαιζε και οι δύο τους δε δίστασαν να απαντήσουν σε πολύ προσωπικές ερωτήσεις, ενώ έδωσαν και συμβουλές για επιτυχημένες σχέσεις, ενώ πριν από λίγες μέρες είδαμε και τον τρόπο με τον οποίο στόλισαν το σπίτι τους.

Ο Snik, μάλιστα, έσπευσε να την υπερασπιστεί όταν κάποιος θέλοντας να την προσβάλλει της είπε «να πας στην κουζίνα σου εσύ», με την ίδια να του απαντά «Τι να κάνω; Έφαγα πριν» και τον ράπερ να τον αποκαλεί «κομπλεξικό».

Τι απάντησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τον γάμο της με τον Snik

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη για τη σχέση της, ξεκαθαρίζοντας πως θα ήθελε να κάνει οικογένεια με τον Snik και αν έρθει θα το δεχθεί.

Ο ρεπόρτερ της εκπομπής την ρώτησε αν έχει πρόβλημα με τα πολλά τατουάζ που έχει στο σώμα του ο σύντροφός της, και αν ποτέ του έχει πει τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα.

«Δεν είμαι μαμά του να του πω τι θα κάνει με τα τατουάζ. Ας κάνει ό,τι θέλει. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι του αρέσει και αγαπάει» είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία μάλιστα είχε παρεξηγηθεί με τον αγαπημένο της πριν από λίγο καιρό.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου γάμος Snik

Όσο για το ενδεχόμενο γάμου και δημιουργίας οικογένειας με τον Snik, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέφερε: «Αν με αξιώσει ο Θεός να κάνω οικογένεια το 2021 ναι. Δεν είναι ότι θα ξυπνήσω και να πω: “λοιπόν το ‘21 ήρθε! Ξεκινάω”».