Με καλεσμένη - έκπληξη στο Πρωινό η Φαίη Σκορδά την παραμονή των Χριστουγέννων

Θα γίνει κανονικό πάρτι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με καλεσμένη - έκπληξη στο Πρωινό η Φαίη Σκορδά την παραμονή των Χριστουγέννων

Η Φαίη Σκορδά ετοιμάζει μία άκρως εορταστική εκπομπή για την παραμονή των Χριστουγέννων και στο πλατό του Πρωινού πρόκειται να φέρει μία καλεσμένη - έκπληξη που δεν είναι άλλη από τη μοναδική Κατερίνα Στανίση.

Την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου στις 10:00 η αγαπημένη καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 βάζει τα καλά της και μας προσκαλεί σε μια μοναδική γιορτή που τα έχει όλα! Πρόσωπα που έχουμε αγαπήσει δίνουν συγκινητικές συνεντεύξεις και κάνουν εξομολογήσεις ψυχής. Η Λίτσα Πατέρα κάνει προβλέψεις και δίνει συμβουλές για το διάστημα των εορτών.

Πρωινό παραμονή Χριστουγέννων

Ο Πέτρος Συρίγος προτείνει ένα εξαιρετικό και ολοκληρωμένο μενού για την ημέρα και ετοιμάζει ένα ιδιαίτερα εορταστικό γλυκό, «Mont Blanc» με βελούδινη κρέμα και κάστανα. Η Άννα – Μαρία Μπαρού παρουσιάζει πρωτότυπους τρόπους για τη διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού.

Φαίη Σκορδά Πρωινό ΑΝΤ1

Καλεσμένη την Παραμονή Χριστουγέννων η Κατερίνα Στανίση, η οποία μιλά αποκλειστικά για την πορεία και τους έρωτές της, αλλά και για τη σχέση με τη μητέρα της, αποκαλύπτοντας, για πρώτη φορά, άγνωστες πτυχές της ζωής της. Η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια ερμηνεύει στο «Πρωινό» διαχρονικές επιτυχίες της: «Μυστικέ μου έρωτα», «Συγγνώμη κύριε, ποιος είστε;», «Αναστατώνομαι», «Με ένα κόκκινο καράβι» κ.ά, ενώ πριν από λίγες μέρες η Φαίη Σκορδά είχε ένα απρόοπτο με τον καλεσμένο της.

Κατερίνα Στανίση Πρωινό

Σήμερα η Φαίη Σκορδά είχε ένα ατύχημα στο Πρωινό

Ένα ατύχημα είχε η Φαίη Σκορδά σήμερα 21/12 το πρωί στο πλατό του Πρωινού του ΑΝΤ1, όταν πήγε να σηκωθεί από το σκαμπό που καθόταν και συζητούμε με τους συνεργάτες την επικαιρότητα. Μάλιστα, με το ατύχημα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος λαχτάρησε με αποτέλεσμα να σηκωθεί από τη θέση του.

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε παρακάτω στο βίντεο η παρουσιάστρια σηκώθηκε από το τραπέζι του πάνελ και πάτησε κατά λάθος τον Κούπερ, τον σκύλο του συνεργάτη της και καλού της φίλου.

«Ολόκληρο λαμπραντόρ δεν το είδες;», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος πετάχτηκε από τη θέση του και έτρεξε να τον αγκαλιάσει.

Όλοι στο πλατό, αλλά και πίσω από τις κάμερες ξέσπασαν σε γέλια. Στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη και πέρασε σε διαφημιστικό διάλειμμα.

Να πούμε πως η Φαίη Σκορδά είναι συνηθισμένη στα ατυχήματα τα οποία να σημειώσουμε γίνονται viral στο διαδίκτυο. Όπως τότε που της έμεινε στο χέρι ένα.... χέρι.