GNTM 3: Στη φόρα όλη η αλήθεια για τον χωρισμό του Ηρακλή - «Η σχέση μου με την Αγγελική...»

Όσα αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 3: Στη φόρα όλη η αλήθεια για τον χωρισμό του Ηρακλή - «Η σχέση μου με την Αγγελική...»

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Αλήθειες με την Ζήνα”, όπου και αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που χώρισε από την κοπέλα του.

Ο νικητής του GNTM 3, αναφέρθηκε στην πρώην σύντροφό του, αλλά και αναλυτικά στους λόγους που οδήγησαν το ζευγάρι να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Αυτή είναι η αλήθεια για το χωρισμό του Ηρακλή από το GNTM 3

«Γενικά η σχέση μου με την Αγγελική ήταν μια πολύ όμορφη σχέση. Μέσα σε λίγους μήνες ένιωσα ότι την ξέρω πάρα πολύ καιρό. Ήταν απίστευτο για εμένα και πρωτόγνωρο. Απλά η τόσο έντονη εμπειρία μέσα στο παιχνίδι ήταν, που με έκανε να πω πρέπει να προχωρήσω… Συνειδητοποίησα τις αξία μου και τους στόχους μου. Είμαι πολύ δοτικός και αν είμαι σε μια σχέση δίνω το 100% του εαυτού μου.

Αν είμαι σε μια δουλειά θα δώσω το 100% στη δουλειά. Δεν μπορώ να τα κάνω και τα δύο… Είναι κάτι δικό μου. Ξέρω ότι θα ήταν δίπλα μου και θα με στήριζε. Θα ένιωθα ότι την αδικώ σε κάποια πράγματα και δεν θα ήμουν δίπλα της όταν με χρειάζεται. Ένιωθα ότι ίσως την ξεχάσω, ότι μπορεί να παρεξηγήσει κάποια πράγματα. Θα με περιβάλλει ένας καινούργιος κόσμος, πολλά κορίτσια να λέμε και την αλήθεια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ηρακλής μετά την άγρια κόντρα που ξέσπασε με τον Ανδρέα Αθανασόπουλο.

Ήταν η Μαριλένα από το GNTM 3 το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του;

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ στην κάμερα των Κου Κου αποφάσισε μετά από αρκετές ημέρες να μιλήσει για την σχέση του με την Μαρινέλα, αφού από κάποιες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν άρχισε να φημολογείται έντονα πως διατηρούν δεσμό μετά τον χωρισμό του με την Αγγελική.

«Με την Μαρινέλα είμαστε φίλοι, σε εκείνη την φωτογραφία που είδατε φόραγα ακριβώς τα ίδια ρούχα. Είμαστε απλώς φίλοι, έτυχε να βγούμε 2-3 φορές και μας πέτυχαν οι κάμερες. Είναι λίγο άβολο».