«Σούσουρο» στη Βρετανία - «Έσπασαν» τα μέτρα ασφαλείας η Kate Middleton και ο William

Έχει δημιουργηθεί σκάνδαλο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Σούσουρο» στη Βρετανία - «Έσπασαν» τα μέτρα ασφαλείας η Kate Middleton και ο William

Εδώ και λίγες μέρες έχει δημιουργηθεί κανονικό «σούσουρο» στη Μεγάλη Βρετανία με αφορμή την πιο πρόσφατα εμφάνιση που έκανε η Kate Middleton μαζί με τον σύζυγό της, William και φυσικά με τα τρία παιδιά της, καθώς λέγεται πως «έσπασαν» τα μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό.

Πριν από μερικές μέρες, η ευτυχισμένη οικογένεια επισκέφθηκε το χριστουγεννιάτικο πάρκο που έχει δημιουργηθεί στο Norfolk, το οποίο όπως είναι γνωστό ανήκει στην Βασίλισσα Ελισάβετ.

Έπειτα από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, πολλοί ήταν αυτοί που είπαν πως οι δυο τους και τα παιδιά τους, «έσπασαν» τον κανόνα των «6 ατόμων» μιας και κατέφθασαν στο πάρκο με τον Πρίγκιπα Edward, τη σύζυγο και τα παιδιά τους!

Φυσικά οι άνθρωποι της βασιλικής οικογένειας έστειλαν τη δική τους επιστολή ξεκαθαρίζοντας πως οι δύο οικογένειες συναντήθηκαν εκεί τυχαία και πως δεν είχαν κανονίσει να πάνε μαζί. Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό είχε δημιουργηθεί ένα θέμα με το ζευγάρι και στην περιοδεία που έκαναν.

Kate Middleton William παιδιά

«Σούσουρο» στο διαδίκτυο με τη νέα φωτογραφία των παιδιών της Kate Middleton και του William

Κανονικό «σούσουρο» έχει επικρατήσει εδώ και μερικές ώρες στο διαδίκτυο, καθώς βγήκε στη δημοσιότητα μία νέα φωτογραφία της Kate Middleton μαζί με τον αγαπημένο της William και τα 3 παιδιά τους, George, Charlotte και Louis.

Το ζευγάρι ετοιμάζεται σιγά σιγά για τον επόμενο ρόλο που θα αναλάβει στην βασιλική οικογένεια και αυτός δεν είναι άλλος από τον θρόνο.

Ο William είναι δεύτερος στη διαδοχή και όπως λένε οι φήμες, ο Κάρολος θα του παραχωρήσει τη θέση του μιας και βρίσκεται ήδη σε προχωρημένη ηλικία. Έτσι ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, έχουν ήδη ξεκινήσει να κάνουν τις περιοδείες τους στην Μεγάλη Βρετανία - δείτε εδώ το χρυσό τραίνο με το οποίο ταξίδεψαν πριν λίγο καιρό.

Όσο για τα παιδιά τους, φροντίζουν να απολαύσουν τις ξέγνοιαστες στιγμές που έχουν πριν αναλάβει ο μπαμπάς τους τον θρόνο. Ειδικότερα ο George ο οποίος είναι τρίτος στη διαδοχή αυτή τη στιγμή και θα γίνει βασιλιάς όταν αποσυρθεί ο William.

Χθες βράδυ στο πλαίσιο των εορτασμών των Χριστουγέννων, η επίσημη σελίδα του William και της Kate Middleton ανέβασε μία οικογενειακή φωτογραφία.

Kate Middleton William παιδιά