GNTM 4: Αυτή η... νέα Ζενεβιέβ Μαζαρί

Καλύφθηκε η θέση του 4ου κριτή;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 4: Αυτή η... νέα Ζενεβιέβ Μαζαρί

Με αλλαγές επιστρέφει ο τέταρτος κύκλος του GTNM, ο οποίος αναμένεται να χαρίσει τεράστιες εκπλήξεις στο τηλεοπτικό κοινό.

Αν και το trailer με τις δηλώσεις συμμετοχής έχει ήδη ξεκινήσει να παίζει, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Star, το ριάλιτι θα επιστρέψει στο Α’ μισό της σεζόν 2021 – 2022, με νέα πρόσωπα στην κριτική επιτροπή.

Η αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου αποδείχτηκε μεγάλο φάουλ, καθώς το τηλεοπτικό κοινό τη ζητούσε σε κάθε επεισόδιο και κυρίως στον μεγάλο τελικό, με τον σταθμό να γνωρίζει πως η ίδια είναι αδύνατον να αποτελέσει ξανά κομμάτι του σόου. Τόσο εκείνη όσο και η Έλενα Χριστοπούλου.

Η θέση της, όμως, την ερχόμενη σεζόν αναμένεται να καλυφθεί όχι από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί αλλά από ένα άλλο μοvτέλο που έγινε γνωστό μέσα από τη συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του «Next Top Model» στον ΑΝΤ1, το οποίο μάλιστα το κανάλι της Κηφισιάς είχε προσεγγίσει και για τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε.

Ο λόγος για την αλβανικής καταγωγής Ιωάννα Ντέντη η οποία διέπρεπε ως μοντέλο φωτογραφίσεων μετά το τέλος του ριάλιτι το 2009. Η ίδια είναι πολύ καλή φίλη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και αν και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά με τον κλάδο της υγιεινής διατροφής, στα μάτια των ιθυνόντων φαντάζει ιδανική για τη θέση του 4ου κριτή, καθώς έχει μεγάλη εμπειρία τόσο από μόντελινγκ όσο και από το ριάλιτι κομμάτι του διαγωνισμού μοντέλων.

Όσο για τη Ζενεβιέβ; Το πιθανότερο σενάριο είναι να τη δούμε να επιστρέφει στη θέση που είχε στους δύο πρώτους κύκλους.

Ελπίζουμε αυτή τη φορά το deal με την Ιωάννα Ντέντη να «κλειδώσει» και να μην δούμε κάποιον άλλο στη θέση του 4ου κριτή.

Δείτε όσα έλεγε η Ιωάννα μερικούς μήνες πριν για την πρόταση του Star:

Θα είναι εκτός GNTM 4 και ο Γιώργος Καράβας;

Η Βίκυ Καγιά εμφανίστηκε πριν λίγο καιρό στην εκπομπή Ευτυχείτε και απάντησε ανοιχτά στο αν πρόκειται να φύγει ο Γιώργος Καράβας.

«Αυτό δεν μπορεί να ισχύει. Αποκλείεται. Τα σχόλια και τα δημοσιεύματα είναι λίγο της φαντασίας.», είπε η Βίκυ Καγιά.