Big Brother: Ξέσπασε η Σοφία Δανέζη για την Άννα Μαρία - «Με λυπάμαι»

Η εξομολόγηση της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Ξέσπασε η Σοφία Δανέζη για την Άννα Μαρία - «Με λυπάμαι»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε», βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης η Σοφία Δανέζη η οποία μεταξύ άλλων, ξέσπασε για την κόντρα της με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη μέσα στο σπίτι του Big Brother.

«Δεν περίμενα να φτάσω στον τελικό. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που με ψήφισε, είδε ποια είμαι και για αυτό με κράτησε στο σπίτι», ανέφερε αρχικά.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Δανέζη για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη και την κόντρα τους

«Από την αρχή ξέραμε ποιος θα φύγει το νιώθαμε. Όσο αναφορά για τον τελικό όταν το κοινό ψηφίζει την Άννα Μαρία 10 φορές για να μείνει, ξέραμε ότι θα κερδίσει. Το τι δείχνει η Άννα Μαρία με το τι είδα εγώ, ήταν τελείως διαφορετικό», είπε και συνέχισε:

«Δεν μπορώ να πω αν είναι καλός άνθρωπος, για σένα είναι καλή, για μένα δεν είναι. Δεν πέρασα καλά στο σπίτι με την Άννα Μαρία. Για να φτάσει ένας άνθρωπος να τσακωθεί μέσα σε ένα σπίτι σημαίνει ότι ξεπέρασε τα όρια του. Δεν μπορώ να τον δω τον καυγά γιατί στεναχωριέμαι για μένα, με λυπάμαι».

Αξέχαστος θα μείνει ο καβγάς τους μέσα στο σπίτι που έκανε την Σοφία Δανέζη να βγει εκτός ορίων και να ζητάει να φύγει.

Ενοχλημένη η Σοφία Δανέζη: «Δεν μπορώ να μιλάω συνέχεια για την Άννα Μαρία»

Η Σοφία Δανέζη βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο Big Brother, αν και φάνηκε να είναι ενοχλημένη στην ερώτηση για την Άννα Μαρία, ξεκαθαρίζοντας πως δεν μπορεί να μιλάει για εκείνη συνέχεια.

Η τραγουδίστρια μίλησε για τα πάντα ωστόσο το θέμα που κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν αυτό για τη σχέση της με την Άννα Μαρία, με την οποία την είδαμε να τσακώνεται πολλές φορές μέσα στο σπίτι. Μάλιστα, η μοίρα τα έφερε έτσι, ώστε να μείνουν οι δυο τους στο τέλος.

«Τι μου έχει μείνει από την Άννα Μαρία; Η αγάπη της στον κόσμο, στον έξω κόσμο, στον μέσα κόσμο, στον παραδίπλα κόσμο… Της εύχομαι ό,τι καλύτερο! Μπράβο της! Υγεία και σε αυτήν και στην οικογένειά της και ό,τι επιθυμεί», δήλωσε και συνέχισε:

Σοφία Δανέζη Big Brother

«Εγώ δεν είχα και την καλύτερη σχέση με την Άννα Μαρία, δεν ταιριάζαμε ποτέ, δεν θα ταιριάξουμε ποτέ. Δεν γίνεται να ταιριάξουμε».

«Δεν μπορώ να μιλάω συνέχεια για την Άννα Μαρία», εξομολογήθηκε η Σοφία Δανέζη κλείνοντας το θέμα, ενώ χθες σε δική του συνέντευξη, ο Κεχαγιάς μίλησε για τη σχέση που έχει μέχρι τώρα με τη Σοφία.