Έκανε covid test η Νικόλ Τσoμπανίδου - Ποια τα αποτελέσματα

Έγινε γνωστό πριν από λίγα λεπτά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκανε covid test η Νικόλ Τσoμπανίδου - Ποια τα αποτελέσματα

Η Κατερίνα Καραβάτου το πρωί της Πέμπτης αποκάλυψε στον αέρα των Κου Κου που η Νικόλ Τσομπανίδου, η σύντροφος του πρώτου Έλληνα εργένη, Παναγιώτη Βασιλάκου, υπεβλήθη σε covid test.

Για την ακρίβεια, η Νικόλ ήταν καλεσμένη το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή του ALPHA, Pop up, (δείτε εδώ όσα αποκάλυψε για τις φήμες χωρισμού με τον Παναγιώτη). Ο σταθμός έχει πολύ αυστηρά μέτρα για την πανδημία του κορωνοϊού και όσοι μπαινοβγαίνουν κάνουν οπωσδήποτε τεστ. Γι' αυτό τον λόγο έκανε και η Νικόλ, η οποία βγήκε προφανώς αρνητική αφού λίγο αργότερα την είδαμε να τραγουδάει και να χορεύει στο πλατό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Η αποκάλυψη της Καραβάτου για την Νικόλ Τσομπανίδου

Παναγιώτης Βασιλάκος: Αυτή είναι η νέα του σύντροφος μετά τον χωρισμό με την Νικόλ

Όπως όλη η Ελλάδα γνωρίζει - αλλά μόνο οι ίδιοι δεν το παραδέχονται - ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικόλ που βγήκε νικήτρια του The Bachelor, δεν είναι πια μαζί. Μάλιστα ένα σχόλιο κάτω από την κοινή τους φωτογραφία τα έβγαλε όλα στην φόρα πριν από λίγες ώρες. Ωστόσο, ο πρώτος Έλληνας Bachelor, δεν πένθησε πολύ αυτόν τον χωρισμό αφού βρίσκεται ήδη στην αγκαλιά μας άλλης γυναίκας, και μάλιστα πολύ γνώριμης σε όλους.

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Παναγιώτη Βασιλάκου

Ο λόγος για τη 18χρονη Μαρίνα Λικμέτα, η οποία φέρεται να είναι τελικά η σύντροφος του «εργένη», με τους χρήστες του Twitter… να παίζουν τα ρέστα τους.

Βασιλάκος Μαρίνα, νέα του κοπέλα

Για να δούμε, θα επιβεβαιωθεί πως η νέα σύντροφός του δεν είναι άλλη από τη Μαρίνα;

χωρισμός βασιλάκου Νικόλ

Βασιλάκος Μαρίνα σχέση