Η νέα εντυπωσιακή φωτογραφία της Μενεγάκη - Ποζάρει στο στολισμένο της σπίτι

Διαφορετικές οι φετινές γιορτές για την παρουσιάστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η νέα εντυπωσιακή φωτογραφία της Μενεγάκη - Ποζάρει στο στολισμένο της σπίτι

Η Ελένη Μενεγάκη μοιράζεται συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητα της μαζί με τους διαδικτυακούς φίλους της στα social media και πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε μια από τις πιο εντυπωσιακές, στο στολισμένο της σπίτι.

Παραμονή των Χριστουγέννων η παρουσιάστρια θέλησε να ευχηθεί σε όλους τους θαυμαστές της και όχι μόνο, «καλά Χριστούγεννα».

Η Ελένη Μενεγάκη, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει στον κήπο του σπιτιού της - τον οποίο επίσης έχει στολίσει - με εορταστική διάθεση.

«....Μην ξεχάσετε το κόκκινο κραγιόν σας...στο σπίτι...αλλά με γιορτινή διάθεση! Merry Christmas! Χρόνια πολλά σε όλους» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ελένη Μενεγάκη στολισμός σπιτιού

Έτσι στόλισε το σπίτι της η Ελένη Μενεγάκη

Στο κλίμα των Χριστουγέννων μπήκε και η Ελένη Μενεγάκη με την οικογένεια της. Μαζί με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά στόλισαν τη μονοκατοικία τους στα Μελίσσια, με το δέντρο τους να είναι τεράστιο.

Οι φετινές γιορτές για την παρουσιάστρια θα είναι εντελώς διαφορετικές. Όχι μόνο λόγω της καραντίνας για τον κορωνοϊό, αλλά και γιατί για πρώτη φορά είναι ελεύθερη από τηλεοπτικές υποχρεώσεις.

Για το λόγο αυτό θα περάσει τα Χριστούγεννα της, ακριβώς όπως θέλει με την οικογένεια της χωρίς πολύ πρωινά ξυπνήματα λόγω της εκπομπής.

Το μεσημέρι του Σαββάτου λοιπόν, ο Μάκης Παντζόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη, έχοντας την βοήθεια των παιδιών τους, έστησαν στο σαλόνι τους το δέντρο και ξεκίνησαν να βάζουν τα στολίδια και τα λαμπάκια.

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος παιδιά σπίτι

Στο τέλος - όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια στα σχόλια των αναρτήσεων της - το αστέρι έβαλε στην κορυφή η Μαρινούλα.

Αυτή είναι μια σπάνια στιγμή, όπου η Ελένη Μενεγάκη, μοιράζεται πράγματα από την προσωπική της ζωή με τον Ματέο. Σίγουρα ωστόσο, θα στόλισαν και τον τεράστιο κήπο τους, ο οποίος μοιάζει με δάσος.

Αυτό είναι το βίντεο της Ελένης Μενεγάκη με τον Παντζόπουλο και τα παιδιά την ώρα του στολισμού

View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki