"Λύγισε" η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την Χριστοπούλου - «Είναι δύσκολη η θέση μου...»

Η εξομολόγηση της στον αέρα του Pop Up

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Στο «Pop Up» βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Πέμπτης η Έλενα Χριστοπούλου και συζήτηση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για όλα. Ωστόσο, "λύγισε" όταν αναφέρθηκε στην συμπεριφορά της απέναντι της, αλλά και σε όλα τα "παιδιά" της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια επαίνεσε τις αρετές της manager της λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Όλοι έχουμε όρια. Ξέρεις ακριβώς πώς να μας βοηθήσεις. Μας δείχνεις τον δρόμο και μας αφήνεις να τον ακολουθήσουμε. Και βάζεις στην άκρη αυτά τα προστατευτικά που υπάρχουν στους δρόμους και αν πάμε να βγούμε μας βάζεις πάλι μέσα».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου "λύγισε" και κάλεσε τους υπόλοιπους να συνεχίσουν τη συζήτηση.

«Την πιέζω πάρα πολύ αλλά δεν αλλάζει επειδή στεναχωριέται πολύ. Προσπαθώ να της κάνω στομάχι αλλά δεν τα καταφέρνω» είπε η Έλενα Χριστοπούλου. με την Έλενα Χριστοπούλου να συμπληρώνει «Είναι λίγο δύσκολη η θέση μου. Είμαι πολύ συγκινημένη».

Δείτε ωστόσο τι είπε η Έλενα Χριστοπούλου για το λόγο που δεν έκανε ποτέ παιδιά.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Έλενα Χριστοπούλου Pop Up

"Άναψε" πάλι η κόντρα Καγιά - Παπαγεωργίου - Χριστοπούλου

Όπως φαίνεται η κόντρα ανάμεσα στην Βίκυ Καγιά, την Έλενα Χριστοπούλου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου "άναψε" ξανά και οι δηλώσεις - απαντήσεις "καρφιά" δεν έχουν τέλους με τα υπονοούμενα να είναι.. μεγάλα.

Μετά από τη νέα δήλωση που έκανε η παρουσιάστρια του ALPHA πως «Την αλήθεια την ξέρουμε πολύ καλά και οι δύο και αυτό που φτάνει, είναι η αλήθεια», οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την Βίκυ Καγιά τι πραγματικά έχει συμβεί. Αρχικά, ωστόσο, απάντησε στις φήμες περί αποχώρησης από το GNTM της Ζενεβιέβ Μαζαρί.

«Πώς δεν θα είναι η Ζενεβιέβ; Και ποιος θα κάνει τα concept, εγώ; Από ό,τι γνωρίζω θα είναι κανονικά, τώρα αν υπάρχει κάτι άλλο που δεν γνωρίζω… Γιατί να μην περνάει καλά στο παιχνίδι, εγώ πιστεύω ότι περνάει φανταστικά. Γιατί μου το λέτε αυτό;»

Η απάντηση της Βίκυς Καγιά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Με ρωτάτε συνέχεια για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου λες και υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την Ηλιάνα και δεν πιστεύω ότι και αυτή έχει κάποιο πρόβλημα μαζί μου. Από την πρώτη στιγμή την βοήθησα και την αγάπησα, όπως όλους στην παραγωγή, το ίδιο και την κ. Χριστοπούλου. Δεν ξέρω γιατί προς το τέλος υπήρξε αυτή η επιθετική συμπεριφορά, λάθος άνθρωπο ρωτάτε. Εγώ ποτέ δεν είχα κάποιο θέμα. Για μένα δεν έχει αλλάξει κάτι, δεν άλλαξε ποτέ η συμπεριφορά μου, δεν άλλαξε ποτέ η στάση μου απέναντί της, δεν ξέρω… τι να σας πω; Πρέπει την ίδια να ρωτήσετε να σας εξηγήσει τι εννοεί.

Οι αιχμές γενικά δεν είναι καλό πράγμα. Όταν ξεκινάς από ένα πρότζεκτ που σε αναδεικνύει και σε βοηθάει να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό, είναι κακό να αφήνουμε αιχμές. Μπορεί να έχει τους δικούς της λόγους που δεν τους ξέρω εγώ. Πίσω από κλειστές πόρτες δεν ξέρεις ούτε τι συζητήσεις μπορεί να έχουν γίνει, ούτε ποιος μπορεί να έχει πικραθεί. Σίγουρα πάντως, εγώ δεν ευθύνομαι γι’ αυτό», είπε στο Happy Day.

Το "καρφί" της Έλενας Χριστοπούλου στην Βίκυ Καγιά

«Το GNTM κάθε φορά που έχω ευκαιρία το βλέπω. Είναι ένα παιχνίδι που βοηθάει πολύ τα καινούρια παιδιά, ό,τι κάνει ο καθένας. Είναι τηλεόραση και η τηλεόραση βοηθάει ούτως ή άλλως», δήλωσε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Κωνσταντίνο Αρκά.

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε για την Βίκυ Καγιά, η οποία είπε - όπως είδαμε και παραπάνω - πως από από την πλευρά της δεν γνωρίζει τίποτα για την κόντρα τους, απάντησε: «Όσοι γνωρίζουν, γνωρίζουν καλά την αλήθεια. Αυτό έχω να πω εγώ».