Απίστευτο! Αυτό έταξε ο Γιώργος Μαυρίδης στον Κατσινόπουλο για να γίνει ο κουμπάρος του

Τον «έδωσε» στεγνά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Απίστευτο! Αυτό έταξε ο Γιώργος Μαυρίδης στον Κατσινόπουλο για να γίνει ο κουμπάρος του

Ο Γιώργος Κατσινόπουλος αποκάλυψε τι ήταν αυτό που ζήτησε από τον Γιώργο Μαυρίδη με σκοπό να ο κουμπάρος του στον γάμο του με την Κρίστη Καθάργια.

O Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος εξομολογήθηκε την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό, είναι εδώ και αρκετά χρόνια πολύ καλοί φίλοι με τον Κατσινόπουλο.

Ο γνωστός αθλητής και κολλητός του μίλησε το πρωί της Πέμπτης στην κάμερα του Happy Day και αναφέρθηκε στην ξεχωριστή αυτή μέρα για τον φίλο του.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κατσινόπουλος είπε: “Είναι υπεύθυνος για την παραγωγή, την σκηνοθεσία και τη φωτογραφία ο Γιώργος Μαυρίδης. Είναι ένας άνθρωπος που τα κάνει όλα.

Εγώ του είπα “αν θέλεις να σε παντρέψω θα με βάλεις και στην εκπομπή”. Σίγουρα θα έχει ζέστη όταν θα γίνω κουμπάρος. τώρα δεν μπορεί κι ο ίδιος να γνωρίζει πότε ακριβώς γιατί λόγω του κορωνοϊού τα πάντα είναι ρευστά”!

γιώργος κατσινόπουλος

Ωστόσο, τον γάμο φαίνεται να τον ανακοίνωσε η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη και όχι ο ίδιος

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει ο Γιώργος Μαυρίδης, αφού πριν από λίγο καιρό έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Κρίστη Καθάργια. Η κάμερα των "Κου Κου" έπιασε τον παρουσιαστή και Tattoo Artist και του έκανε ερωτήσεις για τις φήμες που ακούγονται ότι θα γίνει μπαμπάς! Ο παρουσιαστής ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο ίδιος δεν ήθελε να κάνει κάποια κοινοποίηση του γάμου

«Θα ήθελα να γίνω μπαμπάς, αλλά καμία σχέση. Ο γάμος ισχύει, αλλά θα δούμε πως θα γίνει λόγω κορωνοϊού. Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα. Θα αποφασίσουμε παρέα με τη γυναίκα μου και θα παντρευτούμε.», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ακόμη, δήλωσε πως το να κοινοποιηθεί ο γάμος τους δεν ήταν απόφαση δική του αλλά της συντρόφου του.

Τα καλά νέα για τον Μαυρίδη συνεχίζονται καθώς έχει ήδη κυκλοφορήσει το τρέιλερ της νεάς του εκπομπής

Στη συνέχεια ο ίδιος αποκάλυψε πως η πρόταση γάμου έγινε στη Χαλκιδική και ο γάμος θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.