Φαντασμαγορικός ο στολισμός στο σπίτι Μπόμπα και Τανιμανίδη - Φωτογραφίες από μέσα

Θα πάθετε πλάκα!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φαντασμαγορικός ο στολισμός στο σπίτι Μπόμπα και Τανιμανίδη - Φωτογραφίες από μέσα

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης φαίνεται να είναι λάτρεις των Χριστουγέννων και αυτό μας το επιβεβαιώνει ο φαντασμαγορικός στολισμός στο σπίτι τους.

Το ζευγάρι διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους αφού σε λίγους μήνες θα πάρουν αγκαλιά τα δύο μωράκια τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι απλά πανευτυχής που θα γίνει πρώτη φορά μανούλα και ούσα λάτρης των social media ενημερώνει συχνά τους διαδικτυακούς της φίλους για τη νέα καθημερινότητά της.

Σήμερα το απόγευμα, Παραμονή Χριστουγέννων, η πανέμορφη Χριστίνα μοιράστηκε με τους followers της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, τον απίστευτο στολισμό που έκανε με τον αγαπημένο της Σάκη στο σπίτι τους.

Έτσι λοιπόν, η ίδια δημοσίευσε μια σειρά από βίντεο και μας ξενάγησε στο «παλάτι» τους.

Μπόμπα -Τανιμανίδη σπίτι

Μπόμπα -Τανιμανίδη στολισμός

Μπόμπα -Τανιμανίδη σπίτι στολισμός

Μπόμπα -Τανιμανίδη δέντρο

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Ξεκίνησαν τις ετοιμασίες του παιδικού δωματίου

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα διανύουν την πιο ευτυχισμένη τους περίοδο και ανυπομονούν να αγκαλιάσουν τα δυο τους αγοράκια. Μάλιστα, το ζευγάρι έχει ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες του σπιτιού!

Η Χριστίνα και ο Σάκης είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της σόου μπιζ και μας το αποδεικνύουν καθημερινώς.

Η Χριστίνα δημοσιεύει αρκετά συχνά φωτογραφίες, όπως αυτή που μας έδειξε την κοιλίτσα της, και σήμερα αποφάσισε να μας αποκαλύψει ότι έχουν ξεκινήσει τις ετοιμασίες στο σπίτι τους.

Όπως θα δείτε στο Instastory της, το ζευγάρι κρέμασε κάποια φωτάκια στον τοίχο του σπιτιού της με τον Σάκη Τανιμανίδη να κάνει αυτή τον φορά τον «μάστορα».

Δείτε παρακάτω το instastory της Χριστίνας Μπόμπα:

Τανιμανίδης - Μπόμπα σπίτι

Χριστίνα Μπόμπα: Νέα φωτογραφία μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης - Με πιτζάμες μπροστά στο δέντρο

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα μοιράστηκε μία νέα φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της και αυτή τη φορά, πόζαρε με τις πιτζάμες της μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η παρουσιάστρια δείχνει να είναι πολύ ενθουσιασμένη με το νέο βήμα που κάνει η οικογένειά της και φροντίζει να το δείχνει καθημερινά, μιας και είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media.

Αυτή τη φορά, λίγο μετά την ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη πως δε θα παρουσιάσει το Survivor για να είναι δίπλα της - δείτε εδώ- πόζαρε μπροστά στο δέντρο πιο χαμογελαστή και χαρούμενη από ποτέ.

Χριστίνα Μπόμπα ανάρτηση