Σαν άλλος άνθρωπος η Σία Κοσιώνη στο δρόμο με το γιο της - Τρομερή διαφορά

Θα την αναγνωρίζατε εσείς αν την βλέπατε στο δρόμο;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σαν άλλος άνθρωπος η Σία Κοσιώνη στο δρόμο με το γιο της - Τρομερή διαφορά

Για μετακίνηση 6 με το γιο της, "τσάκωσε" ο φωτογραφικός φακός την Σία Κοσιώνη στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα, στην αρχή αργήσαμε να την αναγνωρίσουμε, καθώς εκτός του ότι φορούσε μάσκα, ήταν εντελώς διαφορετική από όταν την παρακολουθούμε στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ.

Η παρουσιάστρια, έχοντας "πετάξει" από πάνω της τα αυστηρά σακάκια και το έντονο μακιγιάζ, πήγε με τον μικρό Δήμο Μπακογιάννη να περπατήσουν, αλλά και να κάνουν πατίνι. Πάντα ωστόσο, ακολουθώντας όλες τις οδηγίες της κυβέρνησης.

Η Σία Κοσιώνη, επέλεξε να φορέσει μια πολύ φαρδιά φόρμα, αθλητικά και μαύρο μπουφάν. Στο πρόσωπο της δεν είχε καθόλου μακιγιάζ, ενώ όπως είδαμε και το μαλλί της ήταν ατημέλητο.

Στο χέρι της κρατούσε συνεχώς το γιο της, καρπό του έρωτα της με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Σία Κοσιώνη γιος

Σία Κοσιώνη Δήμος Μπακογιάννης

Για τρέξιμο στο κέντρο της Αθήνας, χωρίς ίχνος μακιγιάζ η Σία Κοσιώνη

Μία συνήθεια που έγινε για εκείνη λατρεία αφού δεν είναι η πρώτη φορά που ο φωτογραφικός φακός του You συναντάει την Σία Κοσιώνη με την αθλητική της φόρμα γυμναστικής να κάνει τζόκινγκ και περπάτημα! Η δημοσιογράφος και anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ βρέθηκε για ακόμα μια φορά στο Ζάππειο Μέγαρο και στον Μεγάλο Περίπατο που έφτιαξε ο σύζυγός της, Κώστας Μπακογιάννης, να γυμνάζεται.

Με αυτό τον τρόπο παραμένει fit μέσα στην καραντίνα - και με αυτή την διατροφή - και μάλιστα αρκετές φορές παροτρύνει κιόλας μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram κι άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά της στέλνοντας 6 στο 13033 και να βγουν για άθληση, "ξορκίζοντας" με αυτό τον τρόπο την στέρηση ελευθερίας μας εν μέσω πανδημίας.

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ για το περιοδικό You

Κοσιώνη Ζάππειο περιοδικό You

Κι επειδή βόλτα χωρίς την μεγάλη της αδυναμία δεν γίνεται, όπως θα δούμε στην συνέχεια πήγε αμέσως και άλλαξε και μετά βγήκε για να κάνει έναν μεγάλο περίπατο με τον γιο της Δήμο. Η Σία Κοσιώνη δεν έχει κρύψει άλλωστε πως η μητρότητα της έχει αλλάξει τις προτεραιότητες και πλέον θέλει να αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται στο παιδί της, ακόμα κι αν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις συχνά την αναγκάζουν να βρίσκεται μακριά του.

Σία Κοσιώνη γιος Δήμος

Πόσο κοστίζει η φόρμα της Σίας Κοσιώνη

Η Σία με ζακέτα (89,95 ευρώ) και παντελόνι (50 ευρώ) όλα από Adidas. Παρόμοια sneakers θα βρεις στα Admiral με 21 ευρώ από 41,99 ευρώ.

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ!