Η Ραμόνα γύρισε σπίτι της μετά το Big Brother και αποκάλυψε: «Το δυσκολότερο κομμάτι....»

Πέρασε δύσκολα...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Ραμόνα γύρισε σπίτι της μετά το Big Brother και αποκάλυψε: «Το δυσκολότερο κομμάτι....»

Στο σπίτι της έπειτα από περίπου 3 μήνες γύρισε η Ραμόνα Μοροσάνου, μετά τον τελικό του Big Brother. Μέσα από μια ανάρτηση της στο Instagram, θέλησε να αποκαλύψει το πιο δύσκολο κομμάτι που έζησε μέσα στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ.

H παίκτρια με το καλλίγραμμο κορμί είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράστηκε με τους 65.000 fοllowers της ένα βίντεο στο οποίο παίζει με τα αγαπημένα της σκυλιά.

Η Ραμόνα, ακόμη και μέσα στο παιχνίδι - όταν δεν τσακωνόταν με τη Άννα Μαρία - μιλούσε με πολύ συγκινητικά λόγια για τα δυο σκυλιά που άφησε πίσω για να μπει στο Big Brother.

«Τα καταφέραμε!!! Finally together. My #christmasgifts. Το δυσκολότερο κομμάτι στο σπίτι του BB ήταν το να είμαι μακριά τους για τόσες μήνες. Είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να είμαστε όλοι μαζί σήμερα και αύριο και για όσες μέρες θέλει ο Θεός να είμαστε μαζί από εδώ και πέρα», γράφει στο μήνυμά της και στέλνει ευχές για Καλά Χριστούγεννα.

Ραμόνα Big Brother σπίτι

Η καταγωγή, η ηλικία και το τροχαίο που "σημάδεψε" τη ζωή της Ραμόνας πριν μπει στο σπίτι του Big Brother

Η 37χρονη με καταγωγή από τη Ρουμανία, έχει σπουδάσει Ιστορία Τέχνης στη χώρα της, αλλά στην Ελλάδα εργάζεται ως beauty artist και ως φωτομοντέλο. Σε νεαρή ηλικία ήταν πρωταθλήτρια στο τένις και είχε βρεθεί στους 10 καλύτερους παίκτες της χώρας της.

Η Ραμόνα όπως έχουμε δει έχει πάρα πολλά τατουάζ στο κορμί της, ωστόσο όπως είχε αποκαλύψει τα έκανε για να καλύψει τα σημάδια που έχει μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε, πριν από 7 χρόνια, με το αυτοκίνητο της.

Πλέον ωστόσο, την 37χρονη θα απολαμβάνουμε μόνο στο Instagram, αφού αποχώρησε από το σπίτι του Big Brother.

Big Brother Ραμόνα καταγωγή ηλικία