Η Αντζελίνα μετά το The Bachelor έφτιαξε νέο Instagram αλλά δεν έκανε follow τον Βασιλάκο

Εκείνος πάντως την ακολουθεί! Λέτε να του κρατάει μούτρα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Αντζελίνα μετά το The Bachelor έφτιαξε νέο Instagram αλλά δεν έκανε follow τον Βασιλάκο

Νέο λογαριασμό στο Instagram έφτιαξε η Αντζελίνα, καθώς μια εβδομάδα μετά την αποχώρηση της από το The Bachelor, της έκλεισαν το λογαριασμό και δεν κατάφερε να τον πάρει πίσω. Ωστόσο, μια λεπτομέρεια θα συζητηθεί πολύ. Συγκεκριμένα, δεν έκανε follow τον Παναγιώτη Βασιλάκο παρόλο που έκανε την Νικόλ.

«Μετά από πολλές ώρες αναζήτησης για το τι έγινε με το παλιό μου προφίλ... (χωρίς να βγάλω κάποια άκρη δυστυχώς), αναγκαστικά έφτιαξα καινούριο account! Η Σοράγια της καρδιάς σας επέστρεψε!!! Επανήλθα δυναμικά! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ» έγραψε χαρακτηριστικά η Αντζελίνα στην πρώτη της ανάρτηση και δεν γινόταν να μην δούμε ποιος έχει ακολουθήσει.

Αντζελίνα The Bachelor νέο instagram

Συγκεκριμένα, όπως αναζητήσαμε στους φίλους της, μπορεί να ακολουθεί την Νικόλ Τσομπανίδου, ωστόσο όχι τον Παναγιώτη Βασικάκου, τουλάχιστον όχι μέχρι στιγμές. Βέβαια, εκείνος την ακολουθεί!

Αντζελίνα Βασιλάκος The Bachelor

Λέτε να του κάνει μούτρα; Βέβαια, η Αντζελίνα είναι σε σχέση και δημοσίευσε μάλιστα και φωτογραφία τους!

Η Αντζελίνα αποκάλυψε τις προσωπικές στιγμές με τον Παναγιώτη στο The Bachelor

Η Αντζελίνα ήταν η παίκτρια που αποχώρησε χθες βράδυ από το The Bachelor και στις δηλώσεις της σήμερα το πρωί στο Happy Day, αναφέρθηκε στις προσωπικές στιγμές που είχε με τον Παναγιώτη ξεκαθαρίζοντας πως δεν ήθελε να προχωρήσει αυτή τη σχέση καθώς δεν τον γνώριζε.

Στο χθεσινό επεισόδιο, οι παίκτριες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τον Παναγιώτη Βασιλάκο στο διαμέρισμά του και να περάσουν το βράδυ μαζί του.

Όπως είπε η Αντζελίνα, περίμενε πως θα έβλεπε την Νικόλ μαζί του, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν ήταν εύκολο να βλέπεις τον Παναγιώτη μαζί με κάποια άλλη.

«Όπως είπα και στον Παναγιώτη, δεν ήμουν έτοιμη. Δεν ήθελα να προχωρήσει μια σχέση τόσο γρήγορα. Δεν τον έχω ζήσει τον άνθρωπο προσωπικά σαν Αντζελίνα, χωρίς να υπάρχουν άλλες τόσες τριγύρω.

Πίστευα πως θα ενδώσει η Νικολέττα. Αλλά έμεινα έκπληκτη. Είναι αλλιώς να προβάλλεται κάτι τέτοιο. Εγώ προσωπικά σαν Αντζελίνα δεν το βλέπω τόσο ωραίο όλο αυτό. Είναι η δική μου προσωπική στιγμή, δεν θέλω να τη μοιραστώ. Γινόμαστε έξαλλες με τα φιλιά, όχι να κοιμηθούμε μαζί του. Θα ήθελα να κερδίσει η Βίβιαν, πιστεύω πως είναι πιο κοντά στην καρδιά του» είπε η Αντζελίνα.