Απίστευτη "επίθεση" στην Αντζελίνα Χαλντέντα - «Γ@μω τη ζωή σου»

Χαμός στο Instagram! Η αποστομωτική απάντηση της!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απίστευτη

Μια απίστευτη λεκτική επίθεση έκανε χρήστης του Instagram στην Αντζελίνα Χαλντέντα που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο The Bachelor, όπου προσπαθούσε να διεκδικήσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου ανάμεσα σε άλλες 19 κοπέλες.

Μπορεί το παιχνίδι να τελείωσε, ο Έλληνας bachelor να βρήκε τη γυναίκα της ζωής του και να δηλώνει ερωτευμένος, ωστόσο οι παίκτριες μια εβδομάδα μετά τον τελικό συζητιούνται ακόμη.

Πριν από μερικές ώρες, η Αντζελίνα, η οποία έφτασε στην τελική 3άδα, δέχτηκε στα σχόλια κάτω από φωτογραφία της στο Instagram, λεκτική χυδαία επίθεση από άγνωστο και αφορμή στάθηκε ο νέος της λογαριασμός.

Αντζελίνα Χαλντέντα επίθεση Instagram

Η φωτογραφία τις Αντζελίνας που φούντωσε της φήμες για τον χωρισμό του Βασιλάκου με την Νικολέττα μετά το The Bachelor

Λίγες ώρες μετά τον μεγάλο τελικό του The Bachelor και την νίκη της Νικολέττας, η Αντζελίνα αποφάσισε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση, με την οποία έριξε τη δική της «σπόντα» προς την νικήτρια αλλά και τον Παναγιώτη Βασιλάκο που δεν την επέλεξε.

Μία από τις δοκιμασίες που είχαν συζητηθεί αρκετά μέσα στο The Bachelor, ήταν αυτή με τις νύφες. Στο συγκεκριμένο ομαδικό ραντεβού, ορισμένες παίκτριες είχαν βάλει τα νυφικά τους και είχαν απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικές με τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Η Αντζελίνα ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία από τη συγκεκριμένη δοκιμασία και έγραψε: «Εγώ τουλάχιστον έβαλα νυφικό».

The Bachelor Αντζελίνα

Η λεζάντα αυτή θεωρήθηκε, «καρφί» για τη Νικολέττα η οποία δεν πρόλαβε να βάλει νυφικό καθώς χώρισε με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, ενώ κάτω από τη φωτογραφία της Ανζτελίνας είδαμε και ένα σχόλιο της Μαρίνας, της παίκτριας που είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το The Bachelor και που τώρα φημολογείται πως βρίσκεται σε σχέση με τον Παναγιώτη.