Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που η Βίβιαν μπήκε στο The Bachelor και γνώρισε τον Παναγιώτη

Τον αποκάλυψε η ίδια!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που η Βίβιαν μπήκε στο The Bachelor και γνώρισε τον Παναγιώτη

Η Βίβιαν Παναγιωτοπούλου αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος που συμμετείχε στο Bachelor.

Η κούκλα φοιτήτρια της φαρμακευτικής δεν κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου αλλά φαίνεται να το έχει αποδεχτεί και να είναι καλά.

Η ίδια έχει αναφέρει πολλές φορές πως κράτησε πολλές καλές αναμνήσεις από το παιχνίδι και πως ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία για αυτήν.

Η Βίβιαν έκανε ένα Q&A στον λογαριασμό της στο instagram και αποκάλυψε τόσο τον λόγο που δεν ξέσπασε σε κλάματα όταν έφαγε Χ από τον Παναγιώτη, όσο και τον πραγματικό λόγο που την έκανε να συμμετέχει στο παιχνίδι.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, το έκανε καθαρά για την εμπειρία και για να δοκιμαστεί σε μια τέτοια κατάσταση.

Δείτε παρακάτω το instastory της Βίβιαν:

ο πραγματικός λόγος που η Βίβιαν μπήκε στο the bachelor

The Bachelor: Η Βίβιαν «αδειάζει» τον Βασιλάκο - «Δε θα είχε συνέχεια η σχέση...»

Η Βίβιαν βρέθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία της στο The Bachelor, ενώ δε δίστασε να «αδειάσει» και τον Παναγιώτη Βασιλάκο, ξεκαθαρίζοντας πως μία σχέση μαζί του δε θα είχε συνέχεια.

Η φιναλίστ του ριάλιτι του έρωτα, έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό αφού την τελευταία στιγμή ο Παναγιώτης Βασιλάκος επέλεξε την Νικολέττα, με την οποία μέχρι στιγμής στα social media, δείχνει πολύ ερωτευμένος.

Η Βίβιαν κλήθηκε να απαντήσει στο αν θα έδινε μία δεύτερη ευκαιρία στον Παναγιώτη Βασιλάκο, με την ίδια να απαντά αρνητικά.

Happy Day Βίβιαν

«Είμαι άνθρωπος που πιστεύω στις δεύτερες ευκαιρίες γενικότερα, αλλά νομίζω ότι από τη στιγμη που έκανε την επιλογή του ο Παναγιώτης και πιστεύω ότι τα συναισθήματά του για τη Νικόλ είναι αληθινά, νομίζω ότι δεν θα μπορούσε να έχει συνέχεια το όλο θέμα», είπε χαρακτηριστικά η Βίβιαν.