My Style Rocks: Ο Σπύρος Νικολαϊδης αποκαλύπτει - «Τα χειρότερα Χριστούγεννα ήταν πέρσι, βίωσα έναν άσχημο..»

Τα εξομολογήθηκε όλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: Ο Σπύρος Νικολαϊδης αποκαλύπτει - «Τα χειρότερα Χριστούγεννα ήταν πέρσι, βίωσα έναν άσχημο..»

Ο κούκλος παίκτης του My Style Rocks, Σπύρος Νικολαϊδης, εξομολογήθηκε ότι τα περσινά Χριστούγεννα ήταν τα χειρότερα του καθώς βίωσε έναν πολύ άσχημο χωρισμό.

Ο Σπύρος, που κατάφερε να αναδειχθεί στους φετινούς φιναλίστ του επιτυχημένου ριάλιτι μόδας, με την Αρετή τελικά να κερδίζει το έπαθλο, αποκάλυψε τον σκληρό χωρισμό που αντιμετώπισε εν μέσω γιορτών.

Συγκεκριμένα, επισήμανε: «Τα χειρότερα Χριστούγεννα μου ήταν πέρυσι. Βίωσα έναν πολύ άσχημο χωρισμό που με στιγμάτισε. Δεν κατάλαβα ειλικρινά πότε ήρθαν, πότε πέρασαν…

Το μόνο που μου έχει μείνει είναι ο πόνος που ένιωσα την αγαπημένη μου περίοδο κάθε χρόνου. Και, δυστυχώς, εξαιτίας της κακίας κάποιων ανθρώπων τα περσινά μου Χριστούγεννα ήταν από τις χειρότερες στιγμές στη ζωή μου κάτι το οποίο ίσως και να μη ξεχάσω ποτέ..»

My Style Rocks Σπύρος Νικολαϊδης

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Σπύρος Νικολαϊδης βρέθηκε από το Survivor στο... My style rocks!

Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» μίλησε παίκτης του My style rocks, ο οποίος αποκάλυψε πως αρχικά ήταν να πάει στο ριάλιτι επιβίωσης, Survivor. Ωστόσο, το ακύρωσε για χάρη της Έλενας Χριστοπούλου.

Ο λόγος για τον Σπύρο Νικολαϊδη, ο οποίος με τις εμφανίσεις του έχει φέρει αρκετές εντάσεις από τους 3 κριτές και κυρίως από τον Στέλιο Κουδουνάρη που και χθες έγινε έξαλλος.

«Αφού βγήκα Mister Hellas, μετά σκεφτόμουν το επόμενο βήμα. Σκεφτόμουν να πάω στο Survivor, αλλά καθυστέρησαν λόγω κορονοϊού και πήγα στο My Style Rocks. Έχω αδυναμία στην Έλενα Χριστοπούλου. Δεν μου έχει κάνει πρόταση να είμαι μαζί της, αλλά θα ήθελα πάρα πολύ.

Τα κορίτσια του My Style Rocks φοβούνται τον Μηνά. Δεν γνωρίζω ότι θα κάνει γκεστ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η Έλενα Χριστοπούλου είναι νούμερο 1 σε αυτό το χώρο. Θα μιλήσει η Ραμόνα για την Χριστοπούλου; Πάμε καλά;», είπε ο Σπύρος Νικολαϊδης.