J2US: Έβαλε «φωτιά» στο πλατό του ημιτελικού η Λάουρα - Το ντουέτο της με τον Κοκλώνη

Απίστευτη εμφάνιση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US: Έβαλε «φωτιά» στο πλατό του ημιτελικού η Λάουρα - Το ντουέτο της με τον Κοκλώνη

Άλλο ένα ανατρεπτικό ντουέτο έγινε στην σκηνή του J2US μιας και η Λάουρα Καραΐσκου και ο Νίκος Κοκλώνης ξεσήκωσαν το πλατό του ημιτελικού.

Η Λάουρα άφησε για λίγο το backstage και ανέβηκε για πρώτη φορά στην σκηνή του εντυπωσιακού πλατού και άναψε φωτιές με την εμφάνιση της.

Οι δυο τους, βρισκόμενοι σε άκρως εορταστική διάθεση, τραγούδησαν το “Ο Άη Βασίλης πάλι θα ‘ρθει” και χάρισαν ένα απολαυστικό και εντυπωσιακό θέαμα. Άραγε να περιμένουμε και άλλο ντουέτο έκπληξη;

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα

J2US: To λάθος που έγινε στον ημιτελικό - Το διόρθωσε η Βίκυ Σταυροπούλου

Ένα λάθος έγινε στον αέρα του ημιτελικού του J2US το οποίο έσπευσε να τονίσει και να διορθώσει αμέσως η Βίκυ Σταυρόπουλου.

Λίγο μετά την έναρξη του μουσικού σόου, ο Νίκος Κοκλώνης έκανε σύνδεση με το Winchester και συγκεκριμένα με την δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη η οποία αναφέρθηκε στην κατάσταση κορωνοιού που επικρατεί αυτήν την περίοδο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η δημοσιογράφος τόνισε πόσο πολύ απολαμβάνει το σόου και ξαφνικά ακολούθησε ένα απρόσμενο και αστείο λάθος. Συγκεκριμένα είπε: «Είναι εκπληκτικά όσα έχετε ετοιμάσει σήμερα κι αύριο. Εγώ τώρα θα πάω σπίτι μου, θα βάλω το κρασί μου και θα ακούσω φοβερές φωνές και τη Νατάσα Θεοδωρίδου θέλω να ξέρεις.»

Ασφαλώς, η Λιλή δεν αναφερόταν στη Νατάσα Θεοδωρίδου αλλά στην Νατάσα Καλογρίδη που διαγωνίζεται στο σόου και μάλιστα συγκινήθηκε on air.

Μετά το τέλος της σύνδεσης η Βίκυ Σταυροπούλου διόρθωσε το λάθος της δημοσιογράφου και μάλιστα η ίδια αποκάλυψε πως έχει πάθει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν και ότι και αυτή συχνά μπερδεύει ονόματα.