Ημίγυμνος στο κρεβάτι του ο Ανδρέας Γεωργίου - Η φωτογραφία του αναστατώνει

Αντέχετε να τον δείτε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ημίγυμνος στο κρεβάτι του ο Ανδρέας Γεωργίου - Η φωτογραφία του αναστατώνει

Ο Ανδρέας Γεωργίου είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο γοητευτικούς άνδρες στην Ελλάδα με τις θαυμάστριες του να τρελαίνονται με κάθε ανάρτηση του. Ειδικά μάλιστα σε αυτή που πόζαρε ημίγυμνος στο κρεβάτι του.

Έχοντας βρει χρόνο για τον ίδιο, μιας και τα γυρίσματα της σειράς 8 Λέξεις σταμάτησαν λόγω των Χριστουγέννων- δείτε το τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο, απολαμβάνει την ηρεμία και την χαλάρωση στο σπίτι τους, έχοντας στο πλευρό του τα πολύ κοντινά του πρόσωπα.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, είναι καθημερινός χρήστης των social media και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τον βλέπουμε να μοιράζεται διάφορες στιγμές από την προσωπική του ζωή.

Την ημέρα των Χριστουγέννων λοιπόν, ο Ανδρέας Γεωργίου πόζαρε στο κρεβάτι του χωρίς μπλούζα και οι θαυμάστριες του έβαλαν "φωτιά" στα σχόλια.

«Merry Xmas everyone», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ανδρέας Γεωργίου ημίγυμνος σώμα

Γυμνός στο Instagram ο Ανδρέας Γεωργίου

Ο πιο πολυσυζητημένος ηθοποιός της Ελλάδας, αλλά και της Κύπρου, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά «8 Λέξεις», μας τα έδειξε όλα στο Instagram με μια φωτογραφία του. Ποιος είναι;

Ο συγκεκριμένος, είναι κούκλος, έχει απίστευτο κορμί, αλλά είναι δεσμευμένος εδώ και αρκετούς μήνες και όπως φαίνεται πολύ ερωτευμένος. Βέβαια, θέλει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού τον ενδιαφέρει να απασχολεί μόνο με την δουλειά του.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος με μια φωτογραφία του "κόλασε" όλες τις θαυμάστριες του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ηθοποιός, πόζαρε στη φύση... ολόγυμνος και μας έδειξε το απίστευτο κορμί του.

Όπως ήταν λογικό και επόμενο οι διαδικτυακές του φίλες, έσπευσαν να του σχολιάσουν... σοκαρισμένες, ενώ τα likes έπεσαν σαν την βροχή. Ωστόσο, το κορμί της συντρόφου του, το έχετε δει; Είναι απίστευτο.

Ανδρέας Γεωργίου γυμνός