Νέες φωτογραφίες από το σπίτι Βοσκόπουλου - Γκερέκου! Έτσι πέρασαν τα Χριστούγεννα

Οικογενειακές στιγμές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νέες φωτογραφίες από το σπίτι Βοσκόπουλου - Γκερέκου! Έτσι πέρασαν τα Χριστούγεννα

Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο γιόρτασαν τα Χριστούγεννα, ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελά Γκερέκου. Σε νέες φωτογραφίες μέσα από το σπίτι τους, τους είδαμε με την κόρη τους, αλλά και τον αδερφό της ηθοποιού.

Το ζευγάρι ετοίμασε μια μικρή γιoρτή για να γιορτάσει την ημέρα, τηρώντας τα μέτρα της Κυβέρνησης κατά την διασπορά του κορωνοϊού.

Μάλιστα, η πρώην υφυπουργός Τουρισμού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους στο Instagram δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Χρόνια πολλά με υγεία και όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους μας!!! Και του χρόνου ελεύθεροι!!», έγραψε χαρακτηριστικά ως λεζάντα.

Τόλης Βοσκόπουλος Άντζελα Γκερέκου κόρη

Τόλης Βοσκόπουλος Άντζελα Γκερέκου κόρη σπίτι

Ενώ, λίγες ημέρες νωρίτερα, μια νέα φωτογραφία της Άντζελας Γκερέκου συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μπορεί να κρατάει ένα χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, στα social media μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της με την οικογένεια της και φίλους.

Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, η Άντζελα Γκερέκου θέλησε να στείλει τις ευχές της στους θαυμαστές της, αλλά και γενικά σε όλο τον κόσμο.

«Στολίστε με τα πιο όμορφα στολίδια το δέντρο της ζωής σας! Με υγεία, αγάπη, όνειρα, ελπίδα, δύναμη και ό,τι σας κάνει ευτυχισμένους! Το 2021 έρχεται και πρέπει να μας βρει γεμάτους πίστη ενέργεια και αποφασιστικότητα για να αλλάξουμε ό,τι μας κρατάει πίσω!».

Άντζελα Γκερέκου σπίτι φωτογραφία

Να σημειώσουμε πως ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου είναι παντρεμένοι εδώ και 24 χρόνια. Ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 2 Αυγούστου 1996 στην Κέρκυρα με κουμπάρο τον δημοσιογράφο Τέρενς Κουίκ. Η κόρη τους μάλιστα, είναι η μεγάλη τους αδυναμία.

Το δέντρο στο σπίτι η Άντζελα Γκερέκου στόλισε μαζί με τον Βοσκόπουλο και την κόρη τους

Οικογενειακώς με την κόρη τους, ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου, στόλισαν το σπίτι τους στο κλίμα των Χριστουγέννων και η φωτογραφία είναι πολύ τρυφερή.

Το ζευγάρι επέλεξε να στολίσει το δέντρο στις αρχές του μήνα και από το πλευρό τους δεν γινόταν να λείπει η Μαρία Βοσκοπούλου.

Η Άντζελα Γκερέκου λοιπόν, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια φωτογραφία του συζύγου της με την κόρη τους που στόλιζαν τα κλαδιά του δέντρου.

Όπως ήταν φυσικό και επόμενο οι ευχές έπεσαν σαν την βροχή!

Πρόσφατα μάλιστα μάθαμε πως η κόρη της θα εμφανιστεί στην τηλεόραση!

Τόλης Βοσκόπουλος Άντζελα Γκερέκου σπίτι