Survivor 4: Η παίκτρια των Μαχητών που θα πετάξει για Άγιο Δομίνικο και θα φέρει αναταράξεις

Θα βάλει "φωτιά"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Η παίκτρια των Μαχητών που θα πετάξει για Άγιο Δομίνικο και θα φέρει αναταράξεις

Σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου «ναι» στο Survivor 4 είπε ακόμη ένα πρόσωπο και πρόκειται να πετάξει για Άγιο Δομίνικο και να μπει στην ομάδα των Μαχητών. Η παρουσία της, θα φέρει αναταράξεις σίγουρα.

Αυτή θα είναι η νέα παίκτρια των Μαχητών στο Survivor 4

Ο λόγος για την Ασημίνα Ιγγλέζου, μοντέλο και δρομέα μεγάλων αποστάσεων που προκαλεί "χαμό" στο Instagram με κάθε ανάρτηση της. Έχει άψογες αναλογίες στο σώμα της και σίγουρα θα βάλει "φωτιά" στους στίβους μάχης.

Survivor 4 Ασημίνα Ιγγλέζου

Survivor 4 Ασημίνα Ιγγλέζου Μαχητές

Ωστόσο, δεν θα μπει σύντομα στο παιχνίδι, αλλά σε δεύτερη φάση, όπως σας αποκαλύψαμε πως το ίδιο θα γίνει και με την Ελίζαμπερ Ιλέτσι, αλλά και την κόρη πρώην υπουργού.

Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο

Τώρα που το trailer για το πρώτο αγώνισμα του Survivor που θα παιχτεί την Κυριακή 27/12 στην πρεμιέρα, κυκλοφόρησε - δείτε το εδώ - , το Youweekly.gr μπορεί να σας αποκαλύψει ποια ομάδα θα είναι η νικήτρια και θα διεκδικήσει το έπαθλο της καλύβας!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Youweekly.gr θα σας αποκαλύπτει έγκυρα spoiler και παρασκήνια από τον μακρινό Άγιο Δομίνικο, ξεκινώντας σήμερα, πριν καν κάνει πρεμιέρα το ριάλιτι επιβίωσης. Βέβαια, για το συγκεκριμένο spoiler θα μας επιτρέψετε να κρατήσουμε μια επιφύλαξη! Να θυμάστε, άνθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε.

Στον πρώτο στίβο μάχης, που θα έχει επαφή με... θάλασσα και αντοχή, οι Διάσημοι και οι Μαχητές θα παίξουν με στόχο την έτοιμη καλύβα, ώστε να μην μπουν στην διαδικασία να την φτιάξουν μόνοι τους και να κοιμηθούν χωρίς στέγη τις πρώτες μέρες!

Οι πρώτες αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, λοιπόν, αναφέρουν πως οι νικητές του πρώτου αγωνίσματος και οι τυχεροί που θα κοιμηθούν στην καλύβα και όχι στην παραλία θα είναι η ομάδα των Μαχητών!