Masterchef: Ο Σελίμ Σελτζούκ θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά!

Ευχάριστα τα νέα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef: Ο Σελίμ Σελτζούκ θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά!

Ο Σελίμ Σελτζούκ βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι του Σαββάτου στην κουζίνα του “Roomies” και αποκάλυψε πως πρόκειται να γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά.

Ο γνωστός σεφ και πρώην παίκτης του MasterChef ανακοίνωσε στην Ντορέττα Παπαδημητρίου, στη Μαρία Σολωμού και στη Κατερίνα Ζαρίφη πως η σύζυγός του θα φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι.

Μέσα σε όλα, αποκάλυψε πως πρόκειται να τον ονομάσουμε Άρη: «Όπου να’ ναι αυτές τις μέρες (γεννάμε). Αγοράκι, ο Άρης», είπε ο Σελίμ Σελτζούκ με ένα πλατύ χαμόγελο στις Roomies για τις οποίες ανακοινώθηκαν και κάποια δυσάρεστα νέα.

Δείτε το παρακάτω σχετικό βίντεο:

MasterChef: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του νέου κύκλου

Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για τον νέο κύκλο του MasterChef και η αλήθεια είναι ότι κερδίζει την πρωτιά για ακόμη μια φορά στην πρωτοτυπία και στο χιούμορ.

Τέσσερις κουκουλοφόροι απαγάγουν και δένουν τους τρεις κριτές (Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο) ενώ αυτοί όσο είναι δεμένοι αναρωτιούνται ποιοι είναι στην πραγματικότητα οι κουκουλοφόροι.

Παράλληλα, απορούν βρίσκουν μπροστά τους μία τηλεόραση με δηλώσεις του Σωτήρη Κοντιζά από τον τελευταίο κύκλο του μαγειρικού ριάλιτι, κάτι που τους κάνει να πιστεύουν ότι είναι είναι δοκιμασία γευσιγνωσίας.

Τελικά, πίσω από τις κουκούλες βρίσκονται οι νικητές των τεσσάρων κύκλων του σόου, που διαφωνούν μεταξύ τους για το ποια σεζόν ήταν η καλύτερη.

Αποφασίζουν, εν τέλη, να φύγουν και να παρατήσουν τους κριτές ενώ ο Σωτήρης Κοτιτζάς λέει: Ξεχάστε ότι ξέρετε, στο MasterChef 5 δεν θα είναι τίποτα το ίδιο! Στο μεταξύ, ποιος πρώην παίκτης του μαγειρικού ριάλιτι βγήκε θετικός στον κορωνοϊό;

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του MasterChef