Αφοπλιστικός ο Τρύφωνας Σαμαράς - «Δεν θα εμφανιζόμουν ξανά με τον Λάκη Γαβαλά!»

Τον «άδειασε» για τα καλά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αφοπλιστικός ο Τρύφωνας Σαμαράς - «Δεν θα εμφανιζόμουν ξανά με τον Λάκη Γαβαλά!»

O Τρύφωνας Σαμαράς βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή Dot και έριξε τα καρφιά του για τον Λάκη Γαβαλά, με τον οποίο αρνήθηκε καταφατικά να συνεργαστεί.

Στην ερώτηση αν θα ήταν πρόθυμος να εμφανιστεί και να συνεργαστεί ξανά με τον Λάκη Γαβαλά έδειξε αμέσως την δυσαρέσκεια και εμπάθεια του.

Ο γνωστός κομμωτής, που εκτός που έριξε τα καρφιά του και για την Τέτα Καμπουρέλη, απάντησε: «Ούτε καν! Δεν έχουμε καμία σχέση πια. Στην πρώτη επίδειξη που έκανε ο κύριος Γαβαλάς εγώ έκανα τα χτενίσματα στα μοντέλα.

Νομίζω ότι απλά ήθελε να μιλάνε για αυτόν και για τίποτα άλλο, όταν είπε για εμένα αυτά που είπε. Βεβαίως ήθελε να με μειώσει αφού λέει συνέχεια να του μιλήσω στα γαλλικά. Γιατί να του μιλήσω στα γαλλικά;»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή

Εκτός από τον Λάκη Γαβαλά, ο Τρύφωνας αναφέρθηκε και στην μητέρα του

Ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος μίλησε για όλα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, κάνοντας αποκαλύψεις για τη μητέρα του και τον πατέρα του.

«Ο χαμός της μητέρας μου είναι ότι χειρότερο μου έχει συμβεί. Έφυγα από το πατρικό μου μετά τα 30. Οι γονείς μου γνώριζαν τα πάντα για μένα. Αν μπορούσα δεν θα έλεγα στους γονείς μου για τη σεξουαλικότητά μου. Η μητέρα μου πάντα μου έλεγε “καλύτερα να είχες παντρευτεί και να είχες παιδάκια παρά αυτός που έγινες”. Πάντα με ισορροπούσε. Μέχρι τα 14 μου έκανα παρέα μόνο με τις φίλες της μαμάς μου. Δεν έπαιξα ποτέ ποδόσφαιρο. Η κομμωτική ήταν το σιγουράκι μου.

Δεν πήρα απολυτήριο Λυκείου. Στις εξετάσεις της δραματικής σχολής είχα δάσκαλο τον Μιχάλη Κακογιάννη. Πήγα ως μοντέλο στον Ασλάνη κι έγινα κομμωτής στα show του. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα γινόμουν γνωστός ως κομμωτής. Σκέφτομαι τη μητέρα μου κάθε μέρα εδώ και 14 χρόνια. Ο πατέρας μου και ο αδερφός μου είναι αγρότες. Στα 12 ο πατέρας μου με πήρε στην οικοδομή, αλλά εγώ έκανα ηλιοθεραπεία», είπε μεταξύ άλλων ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος πριν λίγες ημέρες δέχτηκε μια έκπληξη από τον μπαμπά του στον αέρα του Πάμε Δανάη.