Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

GNTM 3: Ο Ηρακλής απαντά για τον πατέρα του - «Δεν τον σκέφτομαι καν, μου περνάει αδιάφορο»

Όλα όσα αποκάλυψε για την σχέση τους

GNTM 3: Ο Ηρακλής απαντά για τον πατέρα του - «Δεν τον σκέφτομαι καν, μου περνάει αδιάφορο»
News 26.12.2020 20:08
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ο ο νικητής του GNTM 3, Ηρακλής Τσουζίνοβ έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Τηλέραμα και μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στον πατέρα του.

Το επίδοξο μοντέλο είχε δηλώσει παλιότερα πως δεν έχει καμία επαφή με τον πατέρα του και πως θα ήθελε «να δει τι έχασε», αναφερόμενος στην νίκη του.

Δηλώσατε ότι κάποια στιγμή θέλετε να γίνετε γνωστός για να σας δει ο πατέρας σας και να καταλάβει τι έχασε. Αυτό είναι μια ανάγκη σας που θέλετε να εκπληρωθεί;

Δεν το σκέφτομαι τόσο. Είναι κάτι που το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου, αλλά δεν θέλω να το σκέφτομαι καν, μου περνάει πλέον αδιάφορο.

Το 2020 ήταν μία δύσκολη χρονιά για όλον τον κόσμο. Τι εύχεστε για το 2021;

Κατ’ αρχάς υγεία υγεία. Είναι πολύ κλισέ, αλλά είναι τόσο σημαντικό. Και πολλή αγάπη μεταξύ των ανθρώπων. Να μην υπάρχει διαχωρισμός σε χρώματα, ράτσες και προτιμήσεις. Αυτό θα έλυνε πάρα πολλά προβλήματα.

Εκτός από τον πατέρα του, ο Ηρακλής απάντησε και για την πρώην σχέση του

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Αλήθειες με την Ζήνα”, όπου και αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που χώρισε από την κοπέλα του.

Ο νικητής του GNTM 3, αναφέρθηκε στην πρώην σύντροφό του, αλλά και αναλυτικά στους λόγους που οδήγησαν το ζευγάρι να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Αυτή είναι η αλήθεια για το χωρισμό του Ηρακλή από το GNTM 3:

«Γενικά η σχέση μου με την Αγγελική ήταν μια πολύ όμορφη σχέση. Μέσα σε λίγους μήνες ένιωσα ότι την ξέρω πάρα πολύ καιρό. Ήταν απίστευτο για εμένα και πρωτόγνωρο. Απλά η τόσο έντονη εμπειρία μέσα στο παιχνίδι ήταν, που με έκανε να πω πρέπει να προχωρήσω… Συνειδητοποίησα τις αξία μου και τους στόχους μου. Είμαι πολύ δοτικός και αν είμαι σε μια σχέση δίνω το 100% του εαυτού μου.

Αν είμαι σε μια δουλειά θα δώσω το 100% στη δουλειά. Δεν μπορώ να τα κάνω και τα δύο… Είναι κάτι δικό μου. Ξέρω ότι θα ήταν δίπλα μου και θα με στήριζε. Θα ένιωθα ότι την αδικώ σε κάποια πράγματα και δεν θα ήμουν δίπλα της όταν με χρειάζεται. Ένιωθα ότι ίσως την ξεχάσω, ότι μπορεί να παρεξηγήσει κάποια πράγματα. Θα με περιβάλλει ένας καινούργιος κόσμος, πολλά κορίτσια να λέμε και την αλήθεια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ηρακλής μετά την άγρια κόντρα που ξέσπασε με τον Ανδρέα Αθανασόπουλο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αποκάλυψη: Ηρακλής, Αιμιλιάνο, Μαριαγάπη, Έντουαρντ και Ανδρέας γνωριζόντουσαν πριν το GNTM 3

Άγρια κόντρα ανάμεσα σε Ηρακλή - Ανδρέα μετά τον τελικό του GNTM 3! «Τον πείραξε που...»

Share