J2US - Τελικός: Στο πλευρό της Άννας Βίσση ο Νίκος Καρβέλας - Θα τραγουδήσουν μαζί;

Ανατροπή!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US - Τελικός: Στο πλευρό της Άννας Βίσση ο Νίκος Καρβέλας - Θα τραγουδήσουν μαζί;

Ο μεγάλος τελικός του J2US μόλις ξεκίνησε και το όλο το πλατό έχει πάρει φωτιά. Ένα πρόσωπο, ωστόσο, που βρίσκεται εκεί είναι ο Νίκος Καρβέλας χωρίς όμως να το είχε αποκαλύψει κανείς πριν.

Τα ζευγάρια είναι κυριολεκτικά μια ανάσα πριν την διεκδίκηση της νίκης και η σημερινή βραδιά μας επιφυλάσσει σίγουρα πολλές εκπλήξεις και ανατροπές.

Μια από αυτές είναι και η εμφάνιση του Νίκου Καρβέλα, την οποία έκανε γνωστή η Soula Glamorous μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Φυσικά, την παρουσία του δεν την έχει αποκαλύψει κανείς ακόμη, ωστόσο σύμφωνα με το συγκεκριμένο προφίλ ο Νίκος Καρβέλας βρίσκεται στο πλατό.

Θα τραγουδήσει μαζί με την Άννα Βίσση ή βρίσκεται απλά για να στηρίξει την τραγουδίστρια;

Θα μάθουμε σε λίγο! Στο μεταξύ, δείτε εδώ τις πρόβες της Άννας Βίσση για τον μεγάλο αποψινό τελικό.

Στον τελικό του J2US ο Νίκος Καρβέλας

J2US: Απόψε ο μεγάλος τελικός - Όλα όσα θα δούμε

Έφτασε η μεγάλη μέρα του τελικού και τα ζευγάρια του J2US είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό! Ο Νίκος Κοκλώνης θα υποδεχτεί την Άννα Βίσση και σίγουρα θα είναι μια βραδιά που θα μας αφήσει όλους άφωνους.

Η Άννα Βίσση θα ερμηνεύσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και θα ξεσηκώσει τηλεθεατές, κριτές και συμμετέχοντες.

Εκτός από τις μεγάλες εκπλήξεις που αναμένεται να δούμε από το φαντασμαγορικό σόου, ο παρουσιαστής θα δώσει και και τα πιο πλούσια δώρα για τους τηλεθεατές του!

Απόψε είναι και η σειρά των κριτών να ανέβουν στην σκηνή και να πιάσουν το μικρόφωνο!

Αναφορικά με το διαγωνιστικός μέρος, τα ζευγάρια πρόκειται να τραγουδήσουν τρία τραγούδια το καθένα. Ένα τραγούδι δικής τους επιλογής, ένα που έχουν ήδη τραγουδήσει στη σκηνή του J2US και ένα κοινό και για τα τρία ζευγάρια.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα εναπομείναντα ζευγάρια είναι: Ο Αναστάσιος Ράμμος με την Κατερίνα Ζαρίφη, ο Λευτέρης Πανταζής με τη Ζωή Δημητράκου ή η Ζόζεφιν με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο;

Η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής θα είναι εκεί για να δώσουν τη βαθμολογία τους το ίδιο και το κοινό το οποίο εξίσου ψηφίζει το καλύτερο ζευγάρι. Σε περίπτωση που χάσατε τον χθεσινό ημιτελικό, δείτε εδώ τα highlights της βραδιάς!