J2US - Τελικός: Ξέσπασε σε κλάματα η Ζόζεφιν - Τι συνέβη;

Δεν πίστευε αυτό που της είπαν...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US - Τελικός: Ξέσπασε σε κλάματα η Ζόζεφιν - Τι συνέβη;

Στον μεγάλος τελικό του J2US μια δήλωση της κριτικής επιτροπής σόκαρε την Ζόζεφιν η οποία δεν κρατήθηκε και ξέσπασε σε κλάματα.

Ένα από τα ζευγάρια που διεκδικούν την νίκη είναι η Josephine και ο Νάσος.

Το ζευγάρι κλήθηκε να ερμηνεύσει απόψε τρία τραγούδια, ένα εκ των οποίων ήταν Phantom Of The Opera από το ομώνυμο μιούζικαλ, κάνοντας την απόλυτη ανατροπή.

Μόλις ολοκληρώθηκε η ερμηνεία τους, η Ζόζεφιν και ο Νάσος στάθηκαν μπροστά στην κριτική επιτροπή η οποία είχε μείνει σοκαρισμένη από την εμφάνιση τους.

Το ζευγάρι όπως ήταν αναμενόμενο δέχτηκε μόνο θετικά σχόλια και μάλιστα οι κριτές χαρακτήρισαν την εμφάνιση της Josephine ως “οσκαρική”.

Φυσικά, η Ζόζεφιν δεν συγκράτησε τη συγκίνησή της και λύγισε στο πλατό του φαντασμαγορικού μουσικού σόου, ξεσπώντας σε κλάματα. Ωστόσο, δείτε εδώ τα highlights του χθεσινού ημιτελικού!

Απασφάλισε η Ζόζεφιν για τη σχέση που της χρεώνουν με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο

H Ζόζεφιν μίλησε στην εφημερίδα On Time και μεταξύ άλλων απασφάλισε για της φήμες που τη θέλουν να βρίσκεται σε σχέση με τον παρτενέρ της στο J2US, Νάσο Παπαργυρόπουλο. Η τραγουδίστρια θέλησε να ξεκαθαρίσει για ακόμα μία φορά τα πράγματα.

Πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες για τους δυο τους, ενώ στο J2US υπάρχουν φήμες και για ένα ακόμα ζευγάρι. Δείτε εδώ για ποιο.

Η Ζόζεφιν ξεκαθάρισε: «Στο παιχνίδι είμαστε ζευγάρι με τον Νάσο. Στη ζωή δεν είμαστε. Είμαι ελεύθερη γιατί κάνω καριέρα. Ετοιμάζω το καινούργιο μου άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει σε ενάμιση μήνα».

Όσο για τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της στη σκηνή; Η τραγουδίστρια απαντά: «Καλλιτέχνις είμαι, η δουλειά μου είναι. Υπηρετώ ένα ρόλο στη σκηνή που έχει να κάνει με το τραγούδι. Όταν ένα τραγούδι είναι ποπ υπάρχει και το ανάλογο κόνσεπτ ντυσίματος».