J2US - Τελικός: Έστειλε μήνυμα στον Κοκλώνη ο Ρέμος - Αυτό ζήτησε από τον παρουσιαστή

Το αποκάλυψε στον αέρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US - Τελικός: Έστειλε μήνυμα στον Κοκλώνη ο Ρέμος - Αυτό ζήτησε από τον παρουσιαστή

Τον αποψινό τελικό του J2US παρακολουθεί και ο Αντώνης Ρέμος ο οποίος έστειλε στον αέρα της εκπομπής ένα μήνυμα στον Νίκο Κοκλώνη, ζητώντας του κάτι συγκεκριμένο.

Οι εκπλήξεις και οι ανατροπές στο αποψινό σόου είναι αμέτρητες και τα ζευγάρια έχουν δώσει τον καλύτερο τους εαυτό για να κερδίσουν την πρώτη θέση.

Ο παρουσιαστής, όπως είναι γνωστό, έχει κάνει χαμό με τα δώρα και τις κληρώσεις του σε κάθε live του J2US, όπως και στο αποψινό.

Ο Αντώνης Ρέμος λοιπόν, βλέποντας τα δώρα, αποφάσισε να του στείλει ένα μήνυμα το οποίο ο Νίκος Κοκλώνης το αποκάλυψε στον αέρα του J2US.

Ο παρουσιαστής είπε χαρακτηριστικά: «Μου έστειλε μήνυμα ο Ρέμος γιατί κάνουν το εορταστικό στο Mega για την παραμονή και έλεγε “και εμείς θέλουμε να δώσουμε τα δώρα που δίνετε εσείς σήμερα”. Μας βλέπουν από τα κινητά. Φιλάκια». Ωστόσο, δείτε εδώ τα highlights του χθεσινού ημιτελικού!

Έπιασαν δουλειά Ρούλα Κορομηλά και Αντώνης Ρέμος - Τι ετοιμάζουν για την Πρωτοχρονιά;

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Αντώνης Ρέμος έχουν ήδη πιάσει δουλειά για το πρωτοχρονιάτικο show που ετοιμάζονται να παρουσιάσουν μέσα από τη συχνότητα του Mega. Η παρουσιάστρια μάλιστα ανέβασε και μία φωτογραφία μέσα από το στούντιο.

Οι δυο τους εργάζονται με πολύ μεράκι για όλα όσα πρόκειται να παρακολουθήσουμε στο λαμπερό show.

Η Ρούλα Κορομηλά που είναι πολύ ενεργή στα social media, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου και έγραψε στη λεζάντα:

«Προετοιμασία. Εργασία και χαρά και δημιουργικότητα και αγάπη και θετική διάθεση και σύμπνοια και επαγγελματισμός απ’ όλους μας. Ο Αντώνης κ εγώ θέλουμε να σας χαρίσουμε, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στιγμές αγάπης και αισιοδοξίας. Όλοι μαζί όπου κ αν βρίσκετε θα γίνουμε μια παρέα με στόχο να διασκεδάσουμε, να ονειρευτούμε, να χαμογελάσουμε, να αισθανθούμε ελεύθεροι, όπως μας αρμόζει», έγραψε η Ρούλα Κορομηλά στο Instagram.

Κορομηλά Ρέμος Mega

Ποιους άλλους θα δούμε σε αυτή την εκπομπή πέρα από τη Ρούλα Κορομηλά και τον Αντώνη Ρέμο

Ο Αντώνης Ρέμος πρόκειται να μας κρατήσει συντροφιά το βράδυ της Πρωτοχρονιάς καθώς ετοιμάζει ένα πρωτότυπο και εντυπωσιακό ρεβεγιόν στο MEGA. Ποια πρόσωπα, ωστόσο, προσπαθεί να κλείσει;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Φωλιάς των Κου Κου, ο σπουδαίος τραγουδιστής έχει έρθει σε επαφή και επικοινωνία με τρανταχτά ονόματα της σόου μπιζ, χωρίς όμως να έχει καταφέρει ακόμη να λάβει μια θετική και οριστική απάντηση.

Το δεύτερο πρόσωπο που προσέγγισε ο Αντώνης Ρέμος ήταν ο Πύρρος Δήμας, ο οποίος όμως δεν έχει δώσει ακόμα μια επίσημη απάντηση δεν έχει απαντήσει επισήμως για τη συμμετοχή του στην εκπομπή.

Το τρίτο πρόσωπο το οποίο δέχτηκε πρόταση είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης για τον οποίο ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν θα δεχτεί ή αρνηθεί. Το σίγουρο, όμως, είναι ότι με την Νατάσα Θεοδωρίδου πρόκειται να κάνουμε ρεβεγιόν Χριστουγέννων!

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα