Ράγισε καρδιές η Κελεκίδου για το θάνατο της μητέρας της - «Κάποιες απώλειες δεν συνηθίζονται»

Η συγκινητική ανάρτηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ράγισε καρδιές η Κελεκίδου για το θάνατο της μητέρας της - «Κάποιες απώλειες δεν συνηθίζονται»

Καρδιές ράγισε με μία ανάρτηση της η Κέλλυ Κελεκίδου, 15 χρόνια μετά το θάνατο της μητέρας της, στην οποία είχε μεγάλη αδυναμία και είχε μάλιστα, ακόμη και φιλικές σχέσεις.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η επιτυχημένη τραγουδίστρια, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια και έγραψε μετά την αποκάλυψη για τις οικονομικές δυσκολίες με τον Κουρκούλη:

«Μαμά να ήξερες πόσο μου έχει λείψει η ζεστασιά της αγκαλιάς σου, η αγάπη που ένιωθα κάθε φορά που κρυβόμουν εκεί. Μου έλειψε το χαμόγελό σου και ο ήχος της φωνής σου, όταν έλεγες «Κέλλυ πρόσεχε». Μα πάνω απ’ όλα μου έλειψες εσύ, τι κι αν πέρασαν 15 χρόνια, κάποιες απώλειες, όπως είπαμε, δεν συνηθίζονται».

Κέλλυ Κελεκίδου θάνατος μητέρας

Η εξομολόγηση της Κέλλυς Κελεκίδου για το θάνατο της μητέρας της

«Βασανίζομαι πολύ όταν υπάρχουν θέματα με την υγεία, επίσης με το "χαμό" της μαμάς μου, με το "χαμό" του πατέρα μου, πέρσι τον Αύγουστο, που τώρα κλείνει χρόνο. "'Εχασα" και το μπαμπά μου.Ήταν νεότατος, 65 χρόνων... Η μαμά μου "έφυγε" 48 χρόνων. Οπότε, όταν βιώνετε τέτοια γεγονότα, όλα τα υπόλοιπα, με λίγη αισιοδοξία καλή παρέα και την αγκαλιά που σου δίνει η οικογένεια σου, μπορείς να ξεπεράσεις καθημερινά μικρά προβλήματα, που σαφέστατα υπάρχουν και δεν μπορούμε να πούμε πως δεν τα βλέπουμε ή δεν τα αισθανόμαστε», είχε πει η τραγουδίστρια σε παλαιότερη συνέντευξη της.

Ο θάνατος του πατέρα της

Πριν από ένα χρόνο, έφυγε από τη ζωή ο μπαμπάς της, στον οποίο είχε απεριόριστη αδυναμία. Ο πόνος ωστόσο της απώλειας του συνεχίζει να είναι μεγάλος.

Θέλοντας να μοιραστεί λοιπόν τα συναισθήματα της με τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσίευσε την φωτογραφία τους και έγραψε στην λεζάντα της:

«Ένας χρόνος πέρασε ..... Είναι κάποιες απώλειες που δεν συνηθίζονται ποτε!!!! Όσο και αν η ζωή συνεχίζεται πάντα μια θέση θα είναι άδεια ... η δικιά σου μπαμπά!!»

Δείτε εδώ την αποκάλυψη της Κέλλυς για την σχέση της με το Νίκο Κουρκούλη