Δαλάκα - Φιντιρίκος: Επανασύνδεση για το ζευγάρι - Έγινε η αποκάλυψη μέσω instagram

Ξανά μαζί!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δαλάκα - Φιντιρίκος: Επανασύνδεση για το ζευγάρι - Έγινε η αποκάλυψη μέσω instagram

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει με την Κατερίνα Δαλάκα και τον Δημήτρη Φιντιρίκο οι οποίοι όπως αποκαλύφθηκε είναι και πάλι ζευγάρι.

Μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούν η αθλήτρια και ο επιχειρηματίας οι οποίοι παρόλο που είχαν χωρίσει και είχαν τραβήξει διαφορετικούς δρόμους φαίνεται να είναι και πάλι μαζί.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Φιντιρίκος δημοσίευσε ένα instastory στον προσωπικό του λογαριασμό με μια φωτιά, την ίδια ακριβώς που ανέβασε και η Κατερίνα Δαλάκα στον δικό της λογαριασμό;

Τυχαίο; Φυσικά και όχι!

δημήτρης φιντιρίκος φώτο

κατερίνα δαλάκα φώτο

Παρόλα αυτά, έχουν πέσει unfollow μεταξύ τους

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της σόου μπιζ, οι οποίοι μπορεί να έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στον χωρισμό τους, τελικά όμως διάλεξαν διαφορετικούς δρόμους. Για αυτό και τα πρώτα unfollow δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνιση τους.

Η αθλήτρια και οι 32χρονος επιχειρηματίας φαινόντουσαν αρκετά αγαπημένοι και ερωτευμένοι με τις εξορμήσεις τους στα ελληνικά νησιά το περασμένο καλοκαίρι να προκαλούν χαμό.

Όμως φαίνεται πως η ευτυχία τους κράτησε λίγο και ενώ έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους τελικά αποφάσισαν να χωρίσουν οριστικά.

Αυτήν την απόφαση την επιβεβαίωσαν και με τα Unfollow που έκαναν μεταξύ τους στο instagram, με την διαγραφή των κοινών τους φωτογραφιών αλλά και με το καρφί της Κατερίνας Δαλάκα προς τον Δημήτρη!

Ωστόσο, πως περνάει το ζευγάρι στην καραντίνα;

Η Κατερίνα η οποία έχει φύγει εδώ και λίγο καιρό από το σπίτι του επιχειρηματία μένει πλέον σε ένα καινούργιο δικό της διαμέρισμα περνώντας εκεί την καραντίνα της.

Μάλιστα, η αθλήτρια δημοσιεύει συχνά πυκνά βίντεο και φωτογραφίες να τρώει με μια φίλη της στην νέα της πια «φωλιά» και να δοκιμάζεται στον χώρο της μαγειρικής.

Δείτε παρακάτω τι ετοίμασε η Κατερίνα Δαλάκα μαζί με την φίλη της:

δαλάκα καραντίνα

Απεναντίας, ο Δημήτρης Φιντιρίκος φαίνεται να περνάει την καραντίνα του στο σπίτι του παρέα με τους φίλους του.

Ο επιχειρηματίας το έχει μάλιστα φανταστικά και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού αποκάλυψε πως καθημερινά απολαμβάνει τον ελεύθερο του χρόνο παρακολουθώντας τις αγαπημένες του εκπομπές και ταινίες!

Στο παρακάτω instastory φαίνεται να έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στον Φάνη Λαμπρόπουλο με τον οποίο ξεκαρδίζεται στα γέλια, το ίδιο και οι φίλοι του:

καραντίνα φιντιρίκος