H απάντηση της Έλλης Κοκκίνου για την πιθανότητα συνάντησης της με Γαρμπή - Σχοινά

Επική!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
H απάντηση της Έλλης Κοκκίνου για την πιθανότητα συνάντησης της με Γαρμπή - Σχοινά

Η Έλλη Κοκκίνου έδωσε μια απάντηση έπος στο αίτημα ενός χρήστη του Twitter που αφορά την συνάντηση της με την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά.

Με αφορμή την απίστευτη κοινή εμφάνιση της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή στον χθεσινό τελικό του J2US, ένας χρήστης του Twitter προκάλεσε τον Νίκο Κοκλώνη για μια ακόμη συνάντηση έπος.

Φυσικά, αυτή περιλαμβάνει την Έλλη Κοκκίνου, την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά! Η ανάρτηση απέσπασε αμέσως σχόλια και likes και μάλιστα δεν πέρασε απαρατήρητη από την Έλλη Κοκκίνου.

Η σπουδαία τραγουδίστρια αναδημοσιεύσει την ανάρτηση και φυσικά αντέδρασε με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο.

Η Έλλη Κοκκίνου απέφυγε να δηλώσει κάτι και αρκέστηκε σε μερικές φατσούλες που κλαίνε από τα γέλια και το σήμα που κάνουν οι ροκ σταρ.

Για όσους δεν το γνωρίζουν,τη δεκαετία του ’90 ο Διονύσης Σχοινάς ήταν ζευγάρι με την Έλλη Κοκκίνου, όμως έκανε τελικά πρόταση γάμου και μάλιστα on air σε εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά στην Καίτη Γαρμπή!

H απάντηση της Έλλης Κοκκίνου για την πιθανότητα συνάντησης της με Γαρμπή - Σχοινά

Διονύσης Σχοινάς για το σκηνικό με τη Γαρμπή και τη Βανδή - «Για να δείτε με τι προσωπικότητα ζω 20 χρόνια...»

Ο Διονύσης Σχοινάς επικοινώνησε σήμερα με την εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων θέλησε να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη στην πραγματικότητα το 1993 ανάμεσα στην Καίτη Γαρμπή και τη Δέσποινα Βανδή, μετά από την ιστορία που διηγήθηκε η τελευταία στο live του J2US.

«Ήταν το 1993 στο Posidonio, βούλιαζε τότε η Ελλάδα με την Καίτη. Εγώ μόλις είχα πρωτό κατέβει στην Αθήνα με τον Βασίλη Καρρά. Κάναμε φωνητικά τότε στην Καίτη μαζί με τον Διονύση Σχοινά. Η Καίτη είναι μπροστά και εμείς ήμασταν backstage και κοιτούσαμε πίσω από την κουρτίνα για να συντονιστούμε και λέγαμε και τα δικά μας.

Και εκεί που μιλάμε και κοιτάμε από την κουρτινούλα ξαφνικά λέμε “Ρε συ που είναι η Καίτη;”. Και εκεί που λέω “που είναι, που είναι;” ξαφνικά αισθάνομαι ένα χέρι από πίσω να με τραβάει από τα μαλλιά και να μου λέει “Τι κάνεις εδώ με τον Διονύση;», είπε χαρακτηριστικά στο live η Δέσποινα Βανδή, ενώ ανέβηκε για να τραγουδήσει μαζί με την Καίτη Γαρμπή.

Ο Διονύσης Σχοινάς εξήγησε το παρασκήνιο αυτής της ιστορίας, λέγοντας: «Για να δείτε με τι προσωπικότητα ζω 20 χρόνια. Φυσικά το θυμάμαι αυτό. Η Καίτη έκανε συχνά κάποιο πράγμα. Έφευγε από την πίστα στο δεύτερο πρόγραμμα την ώρα που γέμιζε από κόσμο και δε τη βλέπανε εύκολα και ερχόταν πίσω στη γκουίντα και με φίλαγε πάντα.

Γαρμπή Σχοινάς

Κάποιες από τις φορές κάναμε μαζί με τη Δέσποινα φωνητικά, φιλαράκι πολύ. Η Καίτη γούσταρε πάντα τη Δέσποινα για το χιούμορ της, το κεφάλι της, το μυαλό της, μοιάζουν πολύ στο χιούμορ οι δυο τους. Οπότε αυτό ήταν πιο πολύ στο χιούμορ και το χαβαλέ αυτό παρά στη ζήλεια».