H ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή για την συνάντηση με την Άννα Βίσση και το δημόσιο «ευχαριστώ»

Έπος!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
H ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή για την συνάντηση με την Άννα Βίσση και το δημόσιο «ευχαριστώ»

Μια μέρα μετά την κοινή και ιστορική εμφάνιση της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή, η δεύτερη έσπευσε σε μια ανάρτηση και σε ένα δημόσιο «ευχαριστώ».

Χθες ζήσαμε μια ανατρεπτική βραδιά με ένα ντουέτο που δεν περιμέναμε ποτέ να δούμε και αυτό φυσικά αφορά την συνάντηση της Βίσση και της Βανδή.

Η φημολογούμενη κόντρα έλαβε τέλος και οι δύο τραγουδίστριες, πέρα από τις κοινές τους αναρτήσεις, άφησαν τα υπονοούμενα για τις μελλοντικές τους συνεργασίες.

Λίγο μετά, λοιπόν, τον τελικό του J2US, η Δέσποινα Βανδή θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια φωτογραφία με την Άννα Βίσση από τη χθεσινή εμφάνισή τους.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια την ευχαρίστησε δημόσια για την εμφάνιση τους λέγοντας: “Αννα σε ευχαριστώ!!!Ήταν υπέροχα…”

H ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή για την Άννα Βίσση

Η εμφάνιση της Άννας Βίσση και το φιλί στο στόμα με την Δέσποινα Βανδή

Η Άννα Βίσση, εμφανίστηκε στη σκηνή του J2US ερμηνεύοντας το κομμάτι της “12”. Μόλις το τραγούδι της τελείωσε, η τραγουδίστρια καλησπέρισε τους διαγωνιζόμενους, τον Νίκο Κοκλώνη αλλά και τους κριτές.

Όταν έφτασε στην Δέσποινα Βανδή, την χαιρέτησε με ένα τραγούδι του Νίκου Καρβέλα, καθώς της είπε: “Δέσποινα… Γύρνα ξανά”.

Λίγο αργότερα για πρώτη φορά είδαμε την Βανδή να ανεβαίνει στη σκηνή και να τραγουδάει με την Άννα Βίσση. Ανάμεσα στα τραγούδια ήταν και το “Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη”.

Μάλιστα, έβαλαν και τέλος στην κόντρα τους. «Τώρα συνέντευξη θα κάνουμε; εγώ πιστεύω ότι κάτι πράγματα δεν έχουν ανάγκη εξήγησης. Showbiz είναι αυτή, ίντριγκες ήτανε. Εμείς δεν είχαμε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας. Απλά τελείωσε, βασικά δεν άρχισε ποτέ.», είπε η Άννα Βίσση.

Από την άλλη πλευρά, η Δέσποινα Βανδή είπε: «Να αρχίσει λέω εγώ παιδιά. Τόσα χρόνια το ζήσαμε. Έτσι θα τελειώσει; Σας παρακαλώ πολύ.».

Η καλύτερη στιγμή ωστόσο ήταν, όταν μετά το τέλος της ερμηνείας τους, έδωσαν ένα πεταχτό φιλί στο στόμα.