Η Χάρις Αλεξίου γιορτάζει τα γενέθλια της! Εσείς ξέρατε πόσο χρονών είναι;

Απάντα στους θαυμαστές της με ένα τρυφερό βίντεο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Χάρις Αλεξίου γιορτάζει τα γενέθλια της! Εσείς ξέρατε πόσο χρονών είναι;

Η αγαπημένη Χαρούλα Αλεξίου γιόρτασε χθες τα γενέθλια της και ευχαρίστησε με ένα βίντεο όλους όσους έσπευσαν να της ευχηθούν.

Η σπουδαία τραγουδίστρια που γιόρτασε τα 70ά της γενέθλια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ένα βίντεο προκειμένου να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της που την θυμήθηκαν σε αυτή την ξεχωριστή για εκείνη μέρα.

Η Χάρις Αλεξίου είπε χαρακτηριστικά: «Είναι τόσο ξεχωριστά γενέθλια αυτά. Θέλω τόσο πολύ να σας πω ευχαριστώ, για τις τόσες ευχές σας που ξέρω ότι είναι μέσα από την καρδιά σας. Για αυτή την έβδομη δεκαετία, της σχέσης μας, της ζωής μου των δώρων που έχω πάρει και όλα αυτά τα αληθινά πράγματα που μου έχετε δώσει και σας έχω δώσει και εγώ όλη μου την αλήθεια.

Σας ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ… Να είσαστε πάντα καλά, να έχετε δύναμη, να κάνετε υπομονή, πάντα υπάρχει ένα καλό στην άκρη του δρόμου να μας περιμένει. Να είσαστε γεροί για να το πάρετε» επισήμανε η Χάρις Αλεξίου ενώ με μια άλλη ανάρτηση της προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Κάνει "στροφή" στην καριέρα της η Χάρις Αλεξίου - Άφησε το τραγούδι και έπιασε το...

Η Χάρις Αλεξίου, ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες την απόφασή της να αφήσει πίσω της το τραγούδι και φαίνεται πως ήδη έκανε την πρώτη "στροφή" στην καριέρα της. Μετά από πολλά χρόνια κατά τα οποία καταπιάστηκε με τη μουσική, η κορυφαία ερμηνεύτρια αποφάσισε να ασχοληθεί με το θέατρο!

«Έχω απομακρυνθεί από τραγούδι τελείως. Δεν μπορώ να τραγουδήσω όπως τραγουδούσα παλιά. Και δεν καταδέχομαι να συνεχίσω και να το κάνω αυτό, αν δε μπορώ να το κάνω καλά.

Θα με ακούσετε σε λίγο καιρό σε ένα τραγούδι με τη Γιασμίν, ένα ντουέτο που κάναμε μαζί που έχω γράψει τους στίχους στα ελληνικά εγώ και εκείνη τη μουσική και τους στίχους στα ισπανικά. Το ηχογράφησα πέρσι το καλοκαίρι.

Είναι μια μπαλάντα που μπορούσα να πω, αλλά δε με ακούει η φωνή μου πια και είπα πως είναι καλύτερα να σταματήσω. Δεν είναι σωστό», είχε πει πριν από λίγο καιρό η Χάρις Αλεξίου, προκαλώντας σοκ στους φανατικούς θαυμαστές της.

Δείτε εδώ τον συγκινητικό τρόπο με τον οποίο είχε αποχαιρετήσει την Χαρούλα Αλεξίου η Ελένη Μενεγάκη.

Πλέον, η τραγουδίστρια θα δοκιμάσει τις υποκριτικές της ικανότητες στην παράσταση «Μεταμφίεση» του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη.

Θα μοιραστεί μαζί μας τη ζωή μιας ασυνήθιστης γυναίκας. Άλλοτε με χιούμορ και άλλοτε με απόλυτη σοβαρότητα θα ανοίξει μπροστά μας όλα της τα χαρτιά εξηγώντας μας πώς έμαθε να μεταμφιέζει την όψη της αλλά και την ψυχή της. Σε μία διαρκή μεταμόρφωση. Για να μπορέσει να συνεχίσει.

Χάρις Αλεξίου θέατρο