Χαρές στο σπίτι της Μαίρης Συνατσάκη

Γιορτάζει τα γενέθλια της και οι ευχές είναι αμέτρητες!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαρές στο σπίτι της Μαίρης Συνατσάκη

Ευτυχισμένη και κατά ένα χρόνο μεγαλύτερο είναι η Μαίρη Συνατσάκη η οποία γιόρτασε χθες τα γενέθλια της και το σπίτι της «πλημμύρισε» από ευχές.

Η γνωστή παρουσιάστρια συμπλήρωσε 36 χρόνια ζωής και φαίνεται να πέρασε πολύ όμορφα σε αυτήν την ξεχωριστή για εκείνη μέρα.

Η Μαίρη, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε τον χωρισμό της, δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια εντυπωσιακή τούρτα και η ίδια φαίνεται να είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: “Με έναν γρήγορο υπολογισμό οι 36αρες είναι σαν δυο 18άρες. Έξτρα πολλή εφηβεία μαζεμένη δηλαδή και παραπανίσια ενηλικίωση. [ Επιβεβαιώνω. Ισχύει. ] Το τι ωραίες ευχές μου έχετε στείλει, δεν περιγράφεται! Γράψατε πράγματα, όμορφα και ουσιαστικά! Δεν με ξεπετάξατε!

Σας ευχαριστώ τόσο πολύ. Είσαστε πλούτος και εύχομαι σε όλους υγεία, υγεία, υγεία και φτου ξελευτερία! Πι.Ες. Η τούρτα μου; Οι πολύ προσεκτικοί το πιάσατε ε;!;!; μαιρεμετάκια φορ έβερ”!

 Μαίρη Συνατσάκη γενέθλια

Μαίρη Συνατσάκη: Νέα αλλαγή στη ζωή της μετά την είδηση του χωρισμού - Το ανακοίνωσε η ίδια

Ύστερα από πέντε μήνες χωριστών δρόμων έγινε γνωστό στα μέσα πως η Μαίρη Συνατσάκη και ο Αιμιλιανός Σταματάκης δεν είναι πια μαζί. Η παρουσιάστρια μετά την είδηση έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media και ανακοίνωσε πως θα κάνει μια ακόμα αλλαγή στη ζωή της.

Αν και χωρισμένοι εδώ και πέντε μήνες, έμεινε πολύ καλά κρυμμένο το γεγονός από τα μέσα δικτύωσης, το ζευγάρι πάντα κρατούσε χαμηλούς τόνους και έτσι και τώρα δεν θέλησε να κοινοποιήσει τον χωρισμό του.

Η Μαίρη μετά την είδηση του χωρισμού ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό που μας δείχνει το πρωτότυπο και λιτό χριστουγεννιάτικο δέντρο της. Μάλιστα ανακοίνωσε πως πρόκειται να μετακομίσει μέσα στις γιορτές.

«Ε καλό μήνα ρε παιδιά... αυτό είναι το «δεντράκι» μου και το περισσότερο που θα στολίσω φέτος γιατί θα παίξει μετακόμιση μέσα στις γιορτές και θα ήταν έξτρα λυπητερό να ξεστολίζω. Μέχρι τότε, καλώς ήρθατε λίγα παραπάνω φωτάκια στο σαλόνι μου ✨», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη. Ωστόσο, η Μαίρη Συνατσάκη είχε δεχθεί επίθεση στο σπίτι της!

μαιρη συνατσακη μετακομιση χωρισμος