Σκηνή έπος στο Πρωινό - Έτσι απάντησε η Ελευθερία Καρναβά από το GNTM για την κόντρα Βίσση - Βανδή

Τους άφησε όλους άναυδους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σκηνή έπος στο Πρωινό - Έτσι απάντησε η Ελευθερία Καρναβά από το GNTM για την κόντρα Βίσση - Βανδή

Η πρώην παίκτρια του GNTM, Ελευθερία Καρναβά, βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και προσέφερε μια σκηνή έπος όταν ρωτήθηκε για την κόντρα της Άννας Βίσση - Δέσποινας Βανδή.

Το «Golden Pass» του επιτυχημένου ριάλιτι μόδας κάθισε στο καναπέ της πρωινής εκπομπής και η Φαίη Σκορδά αρχικά τη ρώτησε πόσο χρονών είναι.

Το μοντέλο τόνισε πως είναι μόλις 21, κάτι που στάθηκε αφορμή για όλα όσα ακολούθησαν.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε στην Ελευθερία: «Δηλαδή, εσύ, Βίσση – Βανδή δεν έχεις προλάβει κόντρα;» με την ίδια να τον κοιτά γεμάτη απορία.

Τότε ο Δημήτρης ανέφερε γελώντας: «Μπράβο! Αυτό εννοούσα». «Ναι, μάλλον…», είπε η Ελευθερία και όπως ήταν αναμενόμενο όλοι ξέσπασαν σε γέλια ενώ μετά από λίγο ακολούθησε από την ίδια ένα απίστευτο άδειασμα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το απόσπασμα

Ωστόσο, πόσα λεφτά έδωσε ο Νίκος Κοκλώνης στην Άννα Βίσση για την εμφάνιση της στο J2US;

Πρώτο θέμα αυτές τις ημέρες ήταν η εμφάνιση της Άννας Βίσση στο πλατό του J2us και η συνύπαρξή της με την Δέσποινα Βανδή για πρώτη φορά στα χρονικά. Εκεί που η μία επί χρόνια δεν ήθελε να βλέπει ούτε ζωγραφιστή την άλλη όχι απλά τραγούδησαν μαζί αλλά έδωσαν και φιλί στο στόμα - δείτε εδώ το βίντεο.

Κι έρχομαι εγώ να αναρωτηθώ στο Vanda's blog του Youweekly.gr: Για πόσα λεφτά εσείς θα αγκαλιάζατε την αιώνια εχθρό σας; Γιατί η Άννα Βίσση σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες πήρε... πολλά χιλιάρικα.

Βίσση λεφτά J2us

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης στο live του J2us το Σάββατο, είχε παρακαλέσει αρκετές φορές και με διάφορα μέσα και τρόπους την Άννα Βίσση να εμφανιστεί στη σκηνή του show, αλλά εκείνη συνεχώς απέρριπτε τις προτάσεις του.

Τι άλλο θα την έκανε να πει το ναι μετά από τόσα όχι, ειδικά σε τέτοιους καιρούς που οι τραγουδιστές όπως οι ηθοποιοί δεν έχουν σχεδόν καθόλου δουλειά; Μα φυσικά μια πολύ καλή χρηματική αμοιβή.

Πληροφορίες μου, λοιπόν, που σας τις αποκαλύπτω αποκλειστικά στο Vanda's blog του Youweekly.gr αναφέρουν πως ο Νίκος Κοκλώνης αρχικά είχε κάνει την προσφορά των 10.000 ευρώ στην Άννα Βίσση αλλά εκείνη είπε όχι, και μετά από πολύ κόπο κατέληξαν να κλείσουν στα 20.000 ευρώ, ένα αρκετό βαρβάτο ποσό θα έλεγε κανείς!

Να σας υπενθυμίσω πως ο Νίκος Κοκλώνης κάθε άλλο παρά τσιγγούνης δεν είναι κι αυτό φάνηκε από την πρώτη μέχρι και την τελευταία μέρα προβολής του J2us, αφού ξεκίνησε να δίνει για δώρα στους τηλεθεατές από iphone μέχρι ολόκληρο αυτοκίνητο.