H Elif μεγάλωσε και έγινε ολόκληρη κοπέλα - Συγκλονιστική η αλλαγή της

Δείτε πως είναι σήμερα η Τουρκάλα ηθοποιός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
H Elif μεγάλωσε και έγινε ολόκληρη κοπέλα - Συγκλονιστική η αλλαγή της

Η Elif, η μικρή πρωταγωνίστρια της τούρκικης σειράς, μεγάλωσε και έχει γίνει άλλος άνθρωπος! Άλλαξε μαλλί, στυλ και ομόρφυνε πολύ!

H Isabella Damla Güvenilir, η οποία υποδύεται την Ελίφ, είναι μια πολύ καλή μαθήτρια, το χόμπι της είναι η ζωγραφική και όταν μεγαλώσει φυσικά θέλει να γίνει μια επιτυχημένη ηθοποιός.

Γεννήθηκε στις 18 Ιανουαρίου 2009 στην Νέα Υόρκη και από 4 χρονών έχει κάνει τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική.

Ο πρώτος της ρόλος ήταν στην τηλεοπτική σειρά Elif, όπου και πρωταγωνιστεί. Η συγκεκριμένα σειρά έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία, ειδικά στην Ελλάδα!

Σε μια συνέντευξή της στο παρελθόν είχε δηλώσει: «Θα ήθελα να συνεχίσω να κάνω τηλεόραση και μετά το τέλος της «Elif», αλλά αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσουν οι παραγωγοί μου, που είναι η αδελφή μου, η Inci, και ο θείος μου, ο Ozkan, στους οποίους και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη».

Εμείς, ωστόσο, ψάξαμε την μικρή Ελίφ και σχεδόν δεν την αναγνωρίσαμε! Πλέον μπαίνει στην εφηβεία και όπως είναι λογικό έχει αλλάξει πολύ! Αλλά μιας και αναφέραμε την σειρά που πρωταγωνιστεί, δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις!

 H Elif σήμερα

 H Elif μεγάλωσε

Elif: H Ελίφ εξαφανίζεται ξανά - Ικετεύει για τη ζωή της η...

Συγκλονιστικά είναι τα επεισόδια της σειράς Elif και την εβδομάδα 28 έως και 30/12. Η Ελίφ για ακόμη μια φορά εξαφανίζεται, ενώ για να βρεθεί απειλούν τη ζωή της Σεμά.

Αναλυτικά οι εξελίξεις της εβδομάδας στη σειρά Elif

Δευτέρα 28/12 Ελίφ Επεισόδιο 745

Η Μπιρτσέ είναι ευτυχισμένη με τη νέα της δουλειά. Η Ρεϊχάν τηλεφωνεί στη μητέρα της και παρά το γεγονός ότι τη διαβεβαιώνει πως είναι καλά, η Ρεϊχάν είναι σίγουρη πως κάτι της κρύβει. Ο Σαφάκ ρωτάει τον Εμιρχάν αν η μητέρα του είναι ικανοποιημένη με τη νέα της δουλειά. Ο Εμιρχάν του λέει πως δεν δουλεύει.

Η Μπιρτσέ δουλεύει ακούγοντας μουσική και ο Γιουνούς τη μαλώνει επειδή δεν μπορεί να συγκεντρωθεί στη δική του δουλειά. Οι άντρες του Ταρίκ απειλούν στο τηλέφωνο τον Τζαφέρ και εκείνος τους λέει πως είναι μαζί του η Ελίφ και τους ικετεύει για τη ζωή της γυναίκας του. Ένας από τους άντρες του Ταρίκ τον ενημερώνει πως σύντομα θα έχουν στα χέρια τους την Ελίφ.

Ο Ταρίκ τους λέει που θα συναντηθούν. Η Χουμεϊρά το ακούει αλλά ο Ταρίκ της λέει πως πρέπει να πάει στην εταιρία. Όταν φεύγει ο Ταρίκ, η Χουμεϊρά θέλει να μάθει τι συμβαίνει και γιατί ο Ταρίκ της είπε ψέματα και αποφασίζει να πάει στην εταιρία. Ο Ταρίκ πηγαίνει στο σημείο συνάντησης και περιμένει τους άντρες του να φέρουν την Ελίφ αλλά ο Τζαφέρ έχει άλλα σχέδια. Κρύβει την Ελίφ όταν πλησιάζει στο σπίτι του και εξουδετερώνει έναν από τους άντρες του Ταρίκ αλλά όχι και τον δεύτερο.

Η Λεμάν λέει στην Τουλάι πως έκανε το σωστό που απέλυσε τη Ζουλιντέ. Η Τουλάι της λέει πως η Ζουλιντέ παραιτήθηκε αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει τη Λεμάν, την ενδιαφέρει πως δεν εργάζεται πια εκεί. Ο Σαφάκ όμως ακούει τη συζήτησή τους. Η Βιλντάν πηγαίνει στο σπίτι της Σεμά και βλέπει την Ελίφ κρυμμένη στον κήπο. Την παίρνει μαζί της και φεύγουν.

Οι άντρες του Ταρίκ μαζί με τον Τζαφέρ πηγαίνουν στον κήπο αλλά η Ελίφ έχει εξαφανιστεί. Οι άντρες του Ταρίκ τα βάζουν μαζί του. Η Χουμεϊρά πηγαίνει στην εταιρία και η Φιλίζ της λέει πως ο Ταρίκ δεν είναι εκεί. Η Χουμεϊρά είναι πλέον σίγουρη πως ο Ταρίκ της είπε ψέματα και πως κάτι σχεδιάζει.

Να σημειώσουμε πως θα εξαφανιστεί και η Χουμεϊρά η οποία θα τους αναστατώσει όλους, ενώ θα κινδυνεύσει και το μωρό της.

Elif εξελίξεις εβδομάδας

Τρίτη 29/12 Ελίφ Επεισόδιο 746

Οι άντρες του Ταρίκ τον ενημερώνουν πως η Ελίφ εξαφανίστηκε ξανά και εκείνος γίνεται έξαλλος. Τους διατάζει να κάνουν τον Τζαφέρ να μιλήσει και να βρουν γρήγορα την Ελίφ. Η Χουμεϊρά είναι στην εταιρία αλλά ο Ταρίκ δεν είναι εκεί και νιώθει απαίσια γιατί ξέρει ότι ο Ταρίκ της λέει ψέματα. Φεύγει γεμάτη αναπάντητα ερωτήματα.

Η Ρεϊχάν είναι ανήσυχη γιατί ξέρει πως κάτι συμβαίνει στη μητέρα της αλλά δεν της το λέει. Της τηλεφωνεί ξανά αλλά δεν τη βρίσκει. Η Γιλντίζ προσπαθεί να την παρηγορήσει αλλά η Ρεϊχάν δεν ηρεμεί. Πιστεύει πως η μητέρα της χρειάζεται τη βοήθειά της. Αποφασίζει να πάει στο χωριό της να τη δει. Η Γιλντίζ τη συμβουλεύει να το ξανασκεφθεί γιατί όταν φτάσει εκεί σίγουρα τα αδέλφια της θα της δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα. Η Ρεϊχάν αποφασίζει να περιμένει και να το ξανασκεφθεί.

Ο Σαφάκ επιστρέφει σπίτι του και τα βάζει με τη μητέρα του για όσα άκουσε στο μαγαζί της Τουλάι. Δεν μπορεί να πιστέψει πως φέρθηκε με αυτό τον τρόπο. Της ζητάει να μιλήσει στην Τουλάι και να δώσει πίσω στη Ζουλιντέ τη δουλειά της. Η Ελίφ λέει στη Βιλντάν πως της συμπεριφέρθηκαν ο Τζαφέρ και η Σεμά. Επίσης της αναφέρει πως ο Τζαφέρ την έφερε στην έπαυλη αλλά μετά από ένα τηλεφώνημα επέστρεψαν σπίτι του. Η Βιλντάν καταλαβαίνει πως αυτό ήταν δουλειά του Ταρίκ.

Η Φιλίζ λέει στον Κερέμ πως πέρασε η Χουμεϊρά από την εταιρία. Ο Κερέμ τηλεφωνεί αμέσως στην αδελφή του αλλά εκείνη δεν απαντάει. Η Ράνα ακούει τον Κερέμ και τη Φιλίζ να μιλάνε για τη Χουμεϊρά και χαίρεται επειδή καταλαβαίνει πως ο Ταρίκ και η Χουμεϊρά έχουν προβλήματα στον γάμο τους. Ξέρει όμως πως η Χουμεϊρά δεν πρέπει να μάθει το ρόλο της στη ζωή του Ταρίκ γιατί τότε δεν θα μπορεί να δουλεύει στην εταιρία. Η Χουμεϊρά κάθεται μόνη της στο πάρκο και θυμάται διάφορες στιγμές από τη ζωή της με τον Ταρίκ και τις πολλές του δικαιολογίες για τις απουσίες του. Πιστεύει πως ο Ταρίκ την απατάει.

Δεν φαντάζεται πόσα περισσότερα σκοτεινά μυστικά έχει ο άντρας της. Ο Ταρίκ πηγαίνει στην εταιρία και η Φιλίζ του λέει πως τον αναζήτησε η Χουμεϊρά. Ο Ταρίκ δεν χαίρεται καθόλου όταν το ακούει. Ο Κερέμ πηγαίνει στο γραφείο του και ο Ταρίκ του λέει ψέματα πως δεν ήρθε αμέσως στην εταιρία γιατί είχε ραντεβού με έναν πρόεδρο άλλης εταιρίας.

Η Χουμεϊρά επιστρέφει στην έπαυλη και η Ματσιντέ είναι ανήσυχη επειδή την κάλεσε πολλές φορές και δεν απάντησε. Η Χουμεϊρά της λέει ψέματα πως ήταν με την Παρλά. Το πρόβλημα είναι πως και η Παρλά της τηλεφώνησε πολλές φορές και φτάνει στην έπαυλη για να δει αν είναι καλά.

Η Παρλά τη ρωτάει γιατί δεν απάντησε στις κλήσεις της και η Ματσιντέ καταλαβαίνει πως η Χουμεϊρά της είπε ψέματα. Η Βιλντάν πηγαίνει την Ελίφ σε ένα καινούριο σπίτι και της λέει πως θα μείνουν εκεί για λίγο καιρό. Η Ελίφ θέλει να επιστρέψει στην έπαυλη. Η Βιλντάν της απαντάει πως θα γίνει σύντομα αυτό.

Τετάρτη 30/12 Ελίφ Επεισόδιο 747

Η Ρεϊχάν ανησυχεί επειδή η μητέρα της δεν της έχει τηλεφωνήσει. Πιστεύει πως κάτι δεν πάει καλά και φοβάται πως τα αδέλφια της είναι ο λόγος. Ο Κερέμ ανακαλύπτει το ψέμα του Ταρίκ σχετικά με τη συνάντηση του με τον πρόεδρο μιας άλλης εταιρίας. Η Ματσιντέ και η Παρλά ζητούν να μάθουν από τη Χουμεϊρά γιατί τους είπε ψέματα.

Η Χουμεϊρά δεν αντέχει και παθαίνει νευρική κρίση. Στη συνέχεια έχει φοβερούς πόνους. Η Ματσιντέ, η Παρλά, η Γιλντίζ και η Ρεϊχάν ανησυχούν για την υγεία της. Η Παρλά θέλει να ενημερώσει τον Ταρίκ αλλά η Χουμεϊρά αντιδρά αρνητικά. Η Παρλά καλεί τον Κερέμ. Εκείνη την ώρα ο Κερέμ κάνει κάποιες ερωτήσεις στον Ταρίκ για να αποκαλύψει το ψέμα του. Το τηλεφώνημα διακόπτει την κουβέντα τους και πηγαίνουν και οι δυο στην έπαυλη.

Η Ματσιντέ ειδοποιεί τον γιατρό να έρθει καθώς η Χουμεϊρά δεν θέλει να πάει στο νοσοκομείο. Η μητέρα της Ρεϊχάν έρχεται στην έπαυλη. Η Ρεϊχάν σοκάρεται όταν τη βλέπει ξαφνικά μπροστά της. Η μητέρα της εξηγεί πως τα αδέλφια της εξακολουθούν να την αναζητούν και την άκουσαν να μιλάει μαζί της στο τηλέφωνο οπότε αναγκάστηκε να το σκάσει.

Η Ρεϊχάν την πηγαίνει σε ένα δωμάτιο και της ζητάει να την περιμένει εκεί γιατί αντιμετωπίζουν ένα έκτακτο πρόβλημα με την κυρία Χουμεϊρά. Η Τουλάι και η Ιντζί επισκέπτονται την Ζουλιντέ. Η Τουλάι της λέει πως όλοι οι πελάτες ρωτάνε για εκείνη. Εξαιτίας της Ιντζί η Ζουλιντέ αναγκάζεται να ομολογήσει πως δεν έχει βρει δουλειά ακόμη και πλέκει ρούχα για τους γείτονες όταν υπάρχει ανάγκη.

Ο Σαφάκ λέει στη μητέρα του πως δεν θα επιστρέψει σπίτι αν δεν μιλήσει στην Τουλάι για να πάρει πίσω στη δουλειά τη Ζουλιντέ. Η Λεμάν κάνει την άρρωστη αλλά ο Σαφάκ δεν πέφτει στην παγίδα της. Ο γιατρός εξετάζει τη Χουμεϊρά και δεν διαπιστώνει να συμβαίνει κάτι στο μωρό αλλά της ζητάει να πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Ο Ταρίκ και ο Κερέμ φτάνουν στην έπαυλη.

Ο Ταρίκ πηγαίνει στο πλευρό της γυναίκας του αλλά εκείνη του φέρεται ψυχρά. Ο Ταρίκ θέλει να της κρατήσει το χέρι αλλά εκείνη το τραβάει. Η Ματσιντέ λέει στον Κερέμ πως η Χουμεϊρά της είπε ψέματα. Μητέρα και γιος ανταλλάσσουν πληροφορίες και καταλαβαίνουν πως κάτι συμβαίνει αλλά προς το παρόν προτιμούν να παραμείνουν σιωπηλοί για να μη δημιουργήσουν μεγαλύτερη ένταση στη Χουμεϊρά.

Η Ρεϊχάν πηγαίνει τη μητέρα της στο δωμάτιο της και της φέρνει φαγητό. Η μητέρα της θεωρεί πως πρέπει να ενημερώσουν τη Ματσιντέ για την παρουσία της στο σπίτι.