Βαλαβάνη: «Στο Survivor είχαν απαγορεύσει οι γυναίκες να μείνουμε έγκυος για ένα χρόνο γιατί...»

Απίστευτη Αποκάλυψη για πρώτη φορά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βαλαβάνη: «Στο Survivor είχαν απαγορεύσει οι γυναίκες να μείνουμε έγκυος για ένα χρόνο γιατί...»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» βρέθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία σχολίασε τα όσα σημειώθηκαν στο Survivor, από την πρεμιέρα μέχρι και χθες που έγινε η πρώτη ψηφοφορία αποχώρησης. Μεταξύ άλλων, ωστόσο αναφέρθηκε και στην οικειοθελή αποχώρηση της Έλενας Λιλιοπούλου, λέγοντας πως είναι κρίμα.

Πάνω στην συζήτηση η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του ριάλιτι, έκανε και μια απίστευτη αποκάλυψη, που δεν γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα, παρά μόνο οι παίκτες.

Η αποκάλυψη της Βαλαβάνη για το Survivor

Συγκεκριμένα, είπε πως λόγω των πολλών εμβολίων που τους έκαναν, είχαν απαγορεύσει στις γυναίκες να μείνουν έγκυος τουλάχιστον για ένα χρόνο.

«Το Survivor είναι παιχνίδι μυαλού. Αν μπορείς να διαχειριστείς το μυαλό σου, μπορείς να ανταπεξέλθεις. Είναι κρίμα γιατί έχει κάνει τόσα εμβόλια για να πάει εκεί. Τα εμβόλια που είχαμε κάνει εμείς τότε, έξι εμβόλια, μας είχε πει ότι απαγορεύεται ρητά εμείς οι γυναίκες να μείνουμε έγκυος τουλάχιστον για ένα χρόνο. Είναι τόσο ισχυρά», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η αποκάλυψη της Βαλαβάνη για το περιστατικό με την δηλητηρίαση

«Εγώ για σχεδόν 11 μήνες δεν είχα περίοδο και ήταν οι ορμόνες που είχαν τρελαθεί. Αυτά που έφαγαν τα παιδιά που βρήκαν στο δάσος εμάς μας είχαν απαγορέψει αν τα δούμε να μην τα φάμε. Είναι κάτι στρογγυλά σαν μικρό κερασάκι. Εμάς μας είχαν πει αν δούμε κάτι τέτοιο να μην το ακουμπήσουμε. Επίσης και ένα άλλο σα λουλούδι που ήταν σα καμπάνα, να την τα πιάσουμε καν. Μπορεί να μην τους είχανε ενημερώσει, μπορεί να είναι διαφορετικά. Μας είχαν πει δύο πράγματα να μην τα ακουμπήσουμε», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.