Ρίγη συγκίνησης με την κίνηση της Κέλλυ Κελεκίδου

Το συγκλονιστικό μήνυμα της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ρίγη συγκίνησης με την κίνηση της Κέλλυ Κελεκίδου

Η Κέλλυ Κελεκίδου προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με την κίνηση που έκανε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram.

Η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο αναφέρεται στα παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες.

Η ίδια είναι γνωστή για την στήριξη και βοήθεια που προσφέρει ανελλιπώς τόσο στους γνωστούς όσο και στους υπόλοιπους συνανθρώπους της και συνεχώς ασχολείται με ευαισθητοποιημένα θέματα.

Χθες το απόγευμα, λοιπόν, η Κέλλυ Κελεκίδου ανέφερε τον αθλητικό σύλλογο της Θεσσαλονίκης, «Μακεδονικός», για την πρωτοβουλία που πήρε να στηρίξει τον σύλλογο «Λάμψη» για τα παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο γι αυτή την όμορφη πρωτοβουλία. Σας στηρίζουμε, είμαστε δίπλα σας. Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση, να είμαστε γεροί, δυνατοί και πολύ γρήγορα να ανταμωθούμε και να κάνουμε τόσες σφιχτές αγκαλιές που να μας κόβουν την ανάσα. Καλά Χριστούγεννα, με υγεία πάνω απ’ όλα!». Συγκίνηση προκάλεσε, μεταξύ των άλλων, και με τις δηλώσεις για την μητέρα της.

Κέλλυ Κελεκίδου

Δύσκολες στιγμές για Κελεκίδου - Κουρκούλη: «Έχει να μπει ένα χρόνο μεροκάματο στο σπίτι»

Στο T-Live και στην Τατιάνα Στεφανίδου παραχώρησε συνέντευξη η Κέλλυ Κελεκίδου. Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως περνάνε δύσκολες στιγμές με τον Νίκο Κουρκούλη λόγω της κατάσταση με τον κορωνοϊό.

Αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε και το γεγονός ότι οι καλλιτέχνες και οι άνθρωποι της ψυχαγωγίας έχουν να δουλέψουν έναν χρόνο με αποτέλεσμα να μην έχουν έσοδα.

«Δεν πλήττει μόνο εμάς τους καλλιτέχνες όλη αυτή η κατάσταση, αλλά και χιλιάδες εργαζόμενους όλη αυτή η κατάσταση. Η πολιτεία πρέπει να δείξει γενικότερα τη στήριξή της, γιατί δεν είναι μόνο τα Χριστούγεννα, εμείς έχουμε να δουλέψουμε έναν χρόνο. Αν σκεφτείς μέχρι το Πάσχα δεν θα ανοίξουν οι χώροι που μπορούμε να εμφανιστούμε, μιλάμε ότι έναν χρόνο είμαστε στην ανεργία όλοι» είπε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: «Είμαστε ένα καλλιτεχνικό ζευγάρι με τον Νίκο (Κουρκούλη). Έχει να μπει ένας χρόνος μεροκάματο στο σπίτι μας. Αισθανόμαστε κάπως ευνουχισμένοι κατά κάποιο τρόπο, γιατί ενώ θέλουμε να δουλέψουμε, δεν μπορούμε. Σεβόμαστε τα μέτρα, αλλά ξαναλέω ότι πρέπει η πολιτεία να δείξει τη στήριξή της με κάποιον τρόπο στους καλλιτέχνες, αλλά και σε χιλιάδες εργαζόμενους».

Βέβαια, δεν αφήνουν να τους πάρει από κάτω και στόλισαν το δέντρο στο σπίτι τους για να τους γεμίσει αισιοδοξία και χαρά.

Κέλλυ Κελεκίδου T-live