Άγριο ξέσπασμα από τον Κοκκινάκη για το Ευτυχείτε - «Άλλη φορά μόνο live συνέντευξη»

Τα «καρφιά» που έριξε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγριο ξέσπασμα από τον Κοκκινάκη για το Ευτυχείτε - «Άλλη φορά μόνο live συνέντευξη»

Το πρωί της Δευτέρας στο Ευτυχείτε προβλήθηκε η συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Κώστας Κοκκινάκης αναφορικά με το εμβόλιο του κορωνοϊού, για την οποία όμως λίγο αργότερα ο ίδιος ξέσπασε.

Συγκεκριμένα, ο αθλητής δήλωσε αρνητικός με το εμβόλιο και ότι αποκάλυψε ότι δεν πρόκειται να το κάνει ούτε αυτός αλλά ούτε και η κόρη του.

Αφού παρακολούθησε, λοιπόν, τη συνέντευξη και άκουσε τα σχόλια των συνεργατών της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή, ο Κώστας Κοκκινάκης δημοσίευσε ένα instastory στον προσωπικό του λογαριασμό.

Ο πρώην παίκτης του Survivor τους «καταδίκασε» υποστηρίζοντας πως έπαιξαν μόνο κάποια κομμάτια της τηλεοπτικής του συνέντευξης και όχι ολόκληρη, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν λάθος συμπεράσματα.

Στην ανάρτηση έγραψε: “Καλό ή μάλλον καλύτερα θα ήταν να παίζατε όλη τη συνέντευξη και όχι μόνο ένα μέρος της. Άλλη φορά μόνο live. Επίσης είμαι αθλητής και όχι δημοσιογράφος, άρα μπορώ να λέω ελεύθερα την άποψή μου!”

ανάρτηση Κώστας Κοκκινάκης

Ένα κομμάτι της συνέντευξης ήταν σχετικά με την γνώμη του για τους φετινούς Διάσημους του Survivor 4

Ο Κώστας Κοκκινάκης δε δίστασε να «αδειάσει» την ομάδα των διάσημων που έχει μπει στο Survivor 4, ξεκαθαρίζοντας πως κάποιοι δεν πρόκειται να αντέξουν και θα ζητήσουν να φύγουν.

Ο πολίστας που αγαπήθηκε από το κοινό στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, εξήγησε πώς του φαίνεται που βλέπει ξανά το Survivor στην τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε πως αν γινόταν Survivor All Star θα πήγαινε για τα λεφτά.

Κώστας Κοκκινάκης Survivor 4

Αναφερόμενος στους παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Survivor 4, ξεκαθάρισε πως δεν είναι τόσο δυνατοί, ειδικά οι παίκτες των διάσημων και πως σύντομα θα δούμε κάποια οικειοθελή αποχώρηση, όπως αυτή της Έλενας Λιλιοπούλου.

Αυτά είπε ο Κώστας Κοκκινάκης για την ομάδα των διάσημων στο Survivor 4:

«Ζηλεύω λίγο γιατί σκέφτομαι πόσο ωραία περάσαμε εκεί αλλά και πόσο δύσκολα ήταν, ο κόσμος δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό. Είναι εύκολο να κρίνεις τους άλλους ενώ το βλέπεις από τον καναπέ σου. Το να σκοτώσεις ένα καβουράκι για να το μοιραστούν 10 άτομα για τη γεύση, μου φάνηκε αστείο.

Τώρα στην αρχή πιστεύω κάποιοι δεν θα αντέξουν, μπορεί να φύγει κάποιος μόνος του, ίσως η Μαριπόζα που ήταν σαν άρρωστη. Οι διάσημοι ωστόσο μου φάνηκαν πιο αδύναμοι αλλά αυτό θα το δείξει η πορεία. Θα ήθελα να πάω στο All Star Survivor, αν πήγαινα θα το έκανα ξεκάθαρα για οικονομικούς λόγους. Δεν ξέρω αν θα πήγαινα στο Survivor Πανόραμα γιατί δεν μπορώ να μου λένε τι πρέπει να πω».