Ο Γιώργος Χρανιώτης αναπολεί το Survivor - «Έλεγα θα αντέξω ένα μήνα αλλά τελικά..»

Όλα όσα εξομολογήθηκε για την μοναδική εμπειρία που έζησε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Γιώργος Χρανιώτης αναπολεί το Survivor - «Έλεγα θα αντέξω ένα μήνα αλλά τελικά..»

Με αφορμή την πρεμιέρα του νέου κύκλου του Survivor 4, ο Γιώργος Χρανιώτης θυμήθηκε την δική του συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης.

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε για αυτήν την μοναδική εμπειρία που είχε την τύχη να ζήσει.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Γιώργου Χρανιώτη για το Survivor

«Ένας απ τους κυρίους λόγους που επέλεξα μάλλον στα 19 μου χρόνια να ασχοληθώ με το θέατρο και την υποκριτική και αργότερα με την μουσική, ήταν-όπως μου χε πει κι ένας φίλος ψυχολόγος-η τάση μου να ενδίδω στην περιπέτεια, να βουτάω στο άγνωστο και να ζω την κάθε μέρα μου με λύσσα και επιθυμία για ζωή.

Όταν με πήραν στο τηλέφωνο, πριν περίπου 3 χρόνια και μου είπαν να συζητήσουμε για το survivor, θυμάμαι πόσο σίγουρος ήμουν, ότι μάλλον θα ζήσω κάτι εντελώς πρωτόγνωρο, μια συνθήκη που θα με φέρει στα όρια μου, μια «ταλαιπωρία» που θα την θυμάμαι με πολύ αγάπη, για όλη μου την ζωή. Έλεγα ότι θα αντέξω κανά μήνα, τελικά έμεινα 4 μήνες και 10 μέρες.

Στο παιχνίδι δεν με κράτησε μόνο ο εαυτός μου, αλλά και εσείς που δίνατε πόνο κι αγάπη πίσω απ τις τηλεοράσεις σας. Κι όταν με ρωτούσαν αργότερα, για ποιο λόγο πήγα σ ένα παιχνίδι επιβίωσης,αυτό ήταν που απαντούσα αμέσως, ότι έζησα κάτι ανεπανάληπτο και ελπίζω όλη αυτή την εμπειρία να καταφέρω να την αξιοποιήσω στην δουλειά αλλά και την ζωή μου.

Δεν γράφω άλλο, θα μπορούσα να μιλάω για ώρες, αλλά ήθελα απλώς να ξέρετε ότι μετά απ αυτή την επαφή ,την ουσιαστική επαφή που χα με τον εαυτό μου μέσα σ αυτό το παιχνίδι, μέσα σ αυτό το πλαίσιο της αποχής απ το φαγητό, την απουσία της οικογένειας και των φίλων μου, συνδυαστικά με τον πρωτόγονο τρόπο ζωής μας (χωρίς κινητά ,σοσιαλ μίντια )μέσα στην καρδιά της φύσης με έκανε να πάρω μερικές πολύ σημαντικές αποφάσεις για την ζωή μου που με ευγνωμονώ για αυτές.

Δεν χρειάζεται να πάτε στο survivor,αλλά αν θέλετε να ανακαλύπτετε και να επινοείτε συνεχώς τον εαυτό σας ,δοκιμάστε τις αντοχές σας σε κάθε πνευματικό ,σωματικό και ψυχικό επίπεδο. Και θα δείτε ότι η ζωή τότε έχει άλλο βάθος.Καλή επιτυχία σ όλα τα παιδιά φέτος στο παιχνίδι.( η συγκεκριμένη φωτογραφία – η πιο αγαπημένη μου -είναι ένα στιγμιότυπο από μια νίκη που έδωσα στην ομάδα μου και τράβαγα απ την χαρά μου τα μαλλιά του @official_danos_ga ) #survivor2017 #survivor #memories #throwback». Ωστόσο, δείτε εδώ την ανάρτηση του που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης!

Ο Γιώργος Χρανιώτης αναπολεί το Survivor

Ο Γιώργος Χρανιώτης αποκάλυψε και ένα συγκλονιστικό περιστατικό στο Survivor: «Ήταν η στιγμή που φοβήθηκα περισσότερο στη ζωή μου»

Ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής στο Dot και αποκάλυψε την στιγμή που φοβήθηκε περισσότερο από ποτέ για την ζωή του.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά για την συμμετοχή του στο DWTS αλλά και στην παρτενέρ του Τζένη Νικολέντζου: «Δεν πέρασα καθόλου καλά στο DWTS. Δεν είχα καθόλου καλή χημεία με τη χορεύτρια που με βοηθούσε, αλλά καθόλου και νομίζω έμεινα 2-3 επεισόδια. Όχι, όχι δεν είχα περάσει καθόλου καλά!».

Ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε και για την εμπειρία του στο Survivor και αποκάλυψε: «Μπορώ να μιλάω μια ώρα για το Survivor. Θυμάμαι ότι έτρωγα το βούτυρο με τα δάχτυλα, κάποια τσιγάρα που καπνίζαμε με τον Ντάνο κρυφά, ήταν πολύ ωραίες στιγμές αυτές που πηγαίναμε στη ζούγκλα για να μπορέσουμε να καπνίσουμε. Αν πρέπει να επιλέξω μια στιγμή, θα επιλέξω αυτή που χάθηκα μέσα στο δάσος.

Βγήκα 5-6 φορές εκτός ορίων για να φέρω φαγητά στα παιδιά, δεν είναι ευχάριστη ανάμνηση, είναι ίσως η στιγμή που φοβήθηκα περισσότερο στη ζωή μου και που σκεφτόμουν τη μάνα μου που μου έλεγε ότι είμαι τρελός. Χάθηκα νύχτα, μέσα στο δάσος, χωρίς μονοπάτι, έχοντας φύγει από το παιχνίδι, οι ρεπόρτερ με έψαχναν και εγώ ήξερα ότι αν με δαγκώσει ένα φίδι θα πεθάνω σαν το σκυλί στ' αμπέλι.

Τελικά, βρήκα το μονοπάτι, δεν ξέρω πώς, άφησα τα φαγητά και δεν μπορούσα να φάω από την ένταση, ήμουν τόσο φορτισμένος που δεν μπορούσα να σκεφτώ το φαγητό» κατέληξε λέγοντας ο Γιώργος Χρανιώτης