Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Άδειασε» δημόσια τη Μαρία Σολωμού - «Έχω μείνει άφωνος»

Έξαλλος με την τοποθέτησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Άδειασε» δημόσια τη Μαρία Σολωμού - «Έχω μείνει άφωνος»

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης δε δίστασε να «αδειάσει» τη Μαρία Σολωμού για τις απόψεις της για το εμβόλιο του κορωνοϊού και τη χορήγησή του στα παιδιά.

Η ηθοποιός πριν από λίγο καιρό είχε ξεκαθαρίσει πως είναι αρνητική στην χορήγηση του κορωνοϊού ενώ τόνισε πως δεν έχει σκοπό να αφήσει τον γιο της να το κάνει - δείτε εδώ αναλυτικά τις δηλώσεις της.

Μετά από πολλά σχόλια που δημοσιεύονται τον τελευταίο καιρό στο διαδίκτυο γύρω από το εμβόλιο, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ξέσπασε, ξεκαθαρίζοντας πως δεν γίνεται οι celebrities να παίρνουν θέση για θέματα που έχουν να κάνουν με την επιστήμη.

«Ευτυχώς μπαίνω όλο και πιο λίγο στα social… και λέω ευτυχώς γιατί μάλλον εκνευρίζομαι πολύ από αυτή την ανεξέλεγκτη “άποψη” που έχει κι η κουτσή Μαρια… όταν βλέπω δε και ανθρώπους γνωστούς , “διάσημους” ηθοποιούς πχ που από τη δημοφιλία τους έχουν δύναμη και πολλές φορές δυστυχώς διαμορφώνουν κλίμα, να εκφράζουν απόψεις για το εμβόλιο του τύπου “είναι πολύ περίεργη με τα εμβόλια γενικά εγώ”, μου σηκώνεται η τρίχα… χαλιέμαι πολύ!

Μια απλή περιήγηση στο ίντερνετ για την ιστορία των εμβολίων, θα μπορούσε να σου πει ότι από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ιατρικής είναι τα εμβόλια, που σώσανε την ανθρωπότητα από μάστιγες, αρρώστιες που αποδεκάτιζαν ανθρώπους: ευλογιά, πανώλη, φυματίωση, κίτρινος πυρετός, ερυθρά, ιλαρά, διφθερίτιδα, πολιομυελίτιδα κλπ.

Άκουσα και το άλλο! “Αν πρέπει να γίνει εμβολιασμός σε παιδιά εγώ θα μπω μπροστά, ανθρώπινη ασπίδα” για να γλυτώσει το παιδί της από τον εμβολιασμό, λέμε! Δεν πειράζει … ένα περισσότερο εμβόλιο για τα παιδιά της Αφρικής που παλεύουν για την επιβίωση τους . Τι να πω; Έχω μείνει άφωνος!», έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook ο ηθοποιός.

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης εμβόλιο κορωνοϊού

Λίγα λόγια για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

Γεννήθηκε το 1958 στην Αγιάσο της Λέσβου. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1982 και έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό με την συμμετοχή του στην πολύ πετυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, Εγκλήματα, την περίοδο 1998-2000.

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης Μαρία Σολωμού

Πριν τον πρωταγωνιστικό του ρόλο σε αυτή την σειρά, είχε βρεθεί για έντεκα χρόνια στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου, στους Δέκα Μικρούς Μήτσους, στον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel. Έχει επίσης συμμετάσχει στις σειρές "Οι μεν και οι δεν", "Αχ Ελένη", "Ντόλτσε Βίτα", "Στρίβειν δια του αρραβώνος" και "Όλα του γάμου δύσκολα".

Την περίοδο 2006-2007 συμμετείχε στη ανατρεπτική μαύρη κωμωδία "Πόσο γλυκά με σκοτώνεις" μαζί με την Μαρία Λεκάκη και τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη. Την επόμενη τηλεοπτική περίοδο, 2007-2008, έκανε μία guest εμφάνιση στη σειρά "Γιούγκερμαν". Ακολούθησαν guest εμφανίσεις στις σειρές "Κόκκινο Δωμάτιο", "Safe Sex" και "7".