Pop Up: Η απίστευτη ατάκα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον αέρα της εκπομπής για την τηλεθέαση

Τι είπε στην τηλεθεάτρια;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Pop Up: Η απίστευτη ατάκα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον αέρα της εκπομπής για την τηλεθέαση

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δε δίστασε να πει στον αέρα, μία απίστευτη ατάκα σε μία τηλεθεάτρια, για την τηλεθέαση που σημειώνει καθημερινά το Pop Up.

Η παρουσιάστρια έχε δείξει αρκετές φορές πως δεν έχει πρόβλημα να μιλήσει για την τηλεθέαση που σημειώνει η εκπομπή της, κάτι που είχε κάνει άλλωστε και σε μία live συνομιλία της με τον Νίκο Μουτσινά.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου τηλεθέαση

Μία τηλεθέατρια κάλεσε την εκπομπή προκειμένου να παίξει και τότε είπε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου πως είναι πολύ μεγάλη φαν και πως δεν χάνει καμία εκπομπή.

Τότε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε με αρκετή δόση χιούμορ: “Αχ σας ευχαριστούμε πάρα πολύ! Μηχανάκι AGB δεν έχετε ε;”, αναφερόμενη στα χαμηλά νούμερα που σημειώνει η εκπομπή της.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκπομπή

Γιατί λύγισε στον αέρα του Pop Up πριν από μερικές μέρες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου;

Στο «Pop Up» βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Πέμπτης η Έλενα Χριστοπούλου και συζήτηση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για όλα. Ωστόσο, "λύγισε" όταν αναφέρθηκε στην συμπεριφορά της απέναντι της, αλλά και σε όλα τα "παιδιά" της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια επαίνεσε τις αρετές της manager της λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Όλοι έχουμε όρια. Ξέρεις ακριβώς πώς να μας βοηθήσεις. Μας δείχνεις τον δρόμο και μας αφήνεις να τον ακολουθήσουμε. Και βάζεις στην άκρη αυτά τα προστατευτικά που υπάρχουν στους δρόμους και αν πάμε να βγούμε μας βάζεις πάλι μέσα».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου "λύγισε" και κάλεσε τους υπόλοιπους να συνεχίσουν τη συζήτηση.

«Την πιέζω πάρα πολύ αλλά δεν αλλάζει επειδή στεναχωριέται πολύ. Προσπαθώ να της κάνω στομάχι αλλά δεν τα καταφέρνω» είπε η Έλενα Χριστοπούλου. με την Έλενα Χριστοπούλου να συμπληρώνει «Είναι λίγο δύσκολη η θέση μου. Είμαι πολύ συγκινημένη».

Δείτε ωστόσο τι είπε η Έλενα Χριστοπούλου για το λόγο που δεν έκανε ποτέ παιδιά.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Έλενα Χριστοπούλου Pop Up