Βασιλική Μιλλούση: Φωτογραφίζει τις κόρες της στο σαλόνι του σπιτιού της

Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Βασιλική Μιλλούση: Φωτογραφίζει τις κόρες της στο σαλόνι του σπιτιού της

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας έγιναν για δεύτερη φορά γονείς πριν λίγο καιρό και περνάνε τα πιο όμορφα Χριστούγεννα με τις δυο τους κορούλες.

Η Βασιλική απολαμβάνει την συντροφιά των παιδιών της όσο ο Λευτέρης βρίσκεται εκτός σπιτιού για προπονήσεις και δεν μπορεί να βρίσκεται μαζί τους, αν και πρόσφατα τους πετύχαμε σε βόλτα τους.

Η γλυκιά μανούλα μας έδειξε στο σαλόνι του σπιτιού της τα δύο παιδιά της αποδεικνύοντας πως και μόνη της μπόρει να τα καταφέρει μια χαρά.

Οι κόρες της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια

μιλουση κορες

Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Τότε θα κάνουν τον θρησκευτικό τους γάμο

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βασιλική Μιλλούση αποφάσισε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς της φίλους, πότε πρόκειται να κάνει τον θρησκευτικό της γάμο με τον Λευτέρη Πετρούνια.

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας τον τελευταίο καιρό καθώς βρίσκεται στην αναμονή του δεύτερου παιδιού του. Σήμερα, η γνωστή αθλήτρια έκανε ένα Q&A στο Instagram, και μεταξύ άλλων απάντησε στην ερώτηση για τον γάμο της με τον αγαπημένο της.

Η Βασιλική Μιλλούση λοιπόν αποκάλυψε πως ο θρησκευτικός γάμος θα γίνει όταν γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες που αναβλήθηκαν προκειμένου ο Λευτέρης Πετρούνιας να μείνει συγκεντρωμένος στον στόχο του που δεν είναι άλλος από ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο.

μιλουση πετρουνιας γαμος

Θυμίζουμε πως το πρώτο παιδί τους το έχει βαφτίσει ο Χρήστος Μάστορας.

«Πλημμύρισε» από χαρά το σπίτι Πετρούνια - Μιλλούση

Το σπίτι της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια έχει πλημμυρίσει από χαρά και αμέτρητες ευχές, αφού ο αθλητής γιορτάζει σήμερα το όνομα του.

Η αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία με τον αγαπημένο της με σκοπό να του ευχηθεί για την γιορτή του αφιερώνοντας του ένα πολύ τρυφερό τραγούδι.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας η Βασιλική έγραψε: «Γιατί χωρίς εσένα δεν μπορώ, μια μέρα από τη ζωή μου να σκεφτώ..." Χρόνια πολλά @eleftherios_petrounias [❤] »

Μάλιστα, στη συγκεκριμένη φωτογραφία το ζευγάρι βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητό του και διακρίνεται και το μπουφανάκι και το ποδαράκι της μεγάλης τους κόρης, ενώ πριν μερικές μέρες υποδέχτηκαν στο σπίτι και το δεύτερο μέλος της οικογένειας τους.

πετρουνιας μιλουση