Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει στη βίλα της και στέλνει το πιο ξεχωριστό μήνυμα για το 2021

Στο σαλόνι της με το πιο λαμπερό φόρεμα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει στη βίλα της και στέλνει το πιο ξεχωριστό μήνυμα για το 2021

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε μία νέα φωτογραφία στην οποία ποζάρει στη βίλα της στα Μελίσσια και αυτή τη φορά έστειλε ένα πολύ ξεχωριστό μήνυμα για το 2021 που μπαίνει σε λίγες ώρες.

Η φετινή χρονιά ήταν πολύ ξεχωριστή για την παρουσιάστρια, αφού ήταν η χρονιά κατά την οποία αποφάσισε να αφήσει την τηλεόραση και να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Σίγουρα ένα από τα highlights της, ήταν η τελευταία εκπομπή που έκανε στον ALPHA.

Η Ελένη Μενεγάκη πόζαρε ξανά στο σαλόνι του σπιτιού της, μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και έγραψε στους διαδικτυακούς της φίλους: «Σε λίγες ώρες ο χρόνος αλλάζει ... αν μπορούσες να πραγματοποιήσεις μια ευχή , ποια θα ήταν η δικιά σου για το 2021 που να αφορά μόνο εσενα ! Υ.γ επειδή η υγεία εννοείτε, γράψε ότι άλλο νομίζεις!».

Ελένη Μενεγάκη ανάρτηση Instagram

Έτσι στόλισε το σπίτι της η Ελένη Μενεγάκη

Στο κλίμα των Χριστουγέννων μπήκε και η Ελένη Μενεγάκη με την οικογένεια της. Μαζί με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά στόλισαν τη μονοκατοικία τους στα Μελίσσια, με το δέντρο τους να είναι τεράστιο.

Οι φετινές γιορτές για την παρουσιάστρια θα είναι εντελώς διαφορετικές. Όχι μόνο λόγω της καραντίνας για τον κορωνοϊό, αλλά και γιατί για πρώτη φορά είναι ελεύθερη από τηλεοπτικές υποχρεώσεις.

Για το λόγο αυτό θα περάσει τα Χριστούγεννα της, ακριβώς όπως θέλει με την οικογένεια της χωρίς πολύ πρωινά ξυπνήματα λόγω της εκπομπής.

Το μεσημέρι του Σαββάτου λοιπόν, ο Μάκης Παντζόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη, έχοντας την βοήθεια των παιδιών τους, έστησαν στο σαλόνι τους το δέντρο και ξεκίνησαν να βάζουν τα στολίδια και τα λαμπάκια.

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος παιδιά σπίτι

Στο τέλος - όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια στα σχόλια των αναρτήσεων της - το αστέρι έβαλε στην κορυφή η Μαρινούλα.

Αυτή είναι μια σπάνια στιγμή, όπου η Ελένη Μενεγάκη, μοιράζεται πράγματα από την προσωπική της ζωή με τον Ματέο. Σίγουρα ωστόσο, θα στόλισαν και τον τεράστιο κήπο τους, ο οποίος μοιάζει με δάσος.