Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Υποδέχθηκε το 2021 στην αγκαλιά του Snik - Η τρυφερή φωτογραφία μπροστά από το δέντρο

Σπάνιο κοινό στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Υποδέχθηκε το 2021 στην αγκαλιά του Snik - Η τρυφερή φωτογραφία μπροστά από το δέντρο

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ζει τις πιο όμορφες στιγμές της στο πλευρό του Snik και έτσι αποφάσισε να υποδεχθεί το νέο έτος, στην αγκαλιά του. Οι δυο τους πόζαραν μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και έστειλαν το πιο όμορφο μήνυμα για το 2021.

Παρόλο που το ζευγάρι έχει επιβεβαιώσει εδώ και καιρό τη σχέση του και είναι γνωστό πως μένουν μαζί, δεν κάνουν πολλές κοινές εμφανίσεις και σπάνια βλέπουμε κοινά στιγμιότυπα στο Instagram, αν και πρόσφατα είδαμε ένα βίντεο στο οποίο δίνουν συμβουλές για σχέσεις.

Χθες ωστόσο στολίστηκαν και έβγαλαν την πιο υπέροχη φωτογραφία προκειμένου να ευχηθούν καλή χρονιά σε όλους τους διαδικτυακούς τους φίλους.

«Το 2021 θα είναι σίγουρα καλύτερο! Μέχρι και ο @snikthehustla χαμογέλασε», έγραψε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάτω από την υπέροχη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik σπίτι

Τι απαντάει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο ενδεχόμενο ενός γάμου με τον Snik;

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε πριν από μερικές μέρες στην κάμερα της εκπομπής Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη για τη σχέση της, ξεκαθαρίζοντας πως θα ήθελε να κάνει οικογένεια με τον Snik και αν έρθει θα το δεχθεί.

Ο ρεπόρτερ της εκπομπής την ρώτησε αν έχει πρόβλημα με τα πολλά τατουάζ που έχει στο σώμα του ο σύντροφός της, και αν ποτέ του έχει πει τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα.

«Δεν είμαι μαμά του να του πω τι θα κάνει με τα τατουάζ. Ας κάνει ό,τι θέλει. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι του αρέσει και αγαπάει» είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία μάλιστα είχε παρεξηγηθεί με τον αγαπημένο της πριν από λίγο καιρό.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου γάμος Snik

Όσο για το ενδεχόμενο γάμου και δημιουργίας οικογένειας με τον Snik, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέφερε: «Αν με αξιώσει ο Θεός να κάνω οικογένεια το 2021 ναι. Δεν είναι ότι θα ξυπνήσω και να πω: “λοιπόν το ‘21 ήρθε! Ξεκινάω”».