Σάκης Ρουβάς: Μπήκε στην κουζίνα και μαγείρεψε τα πάντα για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι

Κριτές τα παιδιά του και η Κάτια Ζυγούλη!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σάκης Ρουβάς: Μπήκε στην κουζίνα και μαγείρεψε τα πάντα για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι

Ο Σάκης Ρουβάς αποφάσισε να πάρει πάνω του το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι και έτσι χθες μπήκε στην κουζίνα και μαγείρεψε τα πάντα. Η Κάτια Ζυγούλη και τα τέσσερα παιδιά τους θα είναι οι κριτές που θα τον βαθμολογήσουν για τις δημιουργίες του.

«Θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας», είχε πει πριν από αρκετά χρόνια ο Σάκης Ρουβάς και απ' ό, τι φαίνεται έκανε την υπόσχεσή του πραγματικότητα.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής απάλλαξε την Κάτια Ζυγούλη από τη μαγειρική και πειραματίστηκε στην κουζίνα, ετοιμάζοντας ένα υπέροχο δείπνο για τα παιδιά του, Αναστασία, Αλέξανδρο, Αριάδνη και Απόλλωνα.

«Παραμονή Πρωτοχρονιάς και... μένω κουζίνα γιατί φέτος το γιορτινό τραπέζι το πήρα πάνω μου! Για να δούμε... Ποιος από τους 5 θα είναι ο πιο αυστηρός κριτής;», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας του ο Σάκης Ρουβάς, ενώ η χρονιά έκλεισε με τον πιο ιδανικό τρόπο για την οικογένειά του αφού προστέθηκε ένα νέο μέλος.

Σάκης Ρουβάς μαγειρική

Έτσι περνά τις μέρες του στην καραντίνα ο Σάκης Ρουβάς με την οικογένειά του

Στο σπίτι με την σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη και τα 4 παιδιά τους περνάει την παραμονή των Χριστουγέννων ο Σάκης Ρουβάς και δημοσίευσε μια από τις πιο τρυφερές τους φωτογραφίες στα social media.

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρι και δεν σταματούν να το αποδεικνύουν. Έχουν τεράστια αδυναμία στους δυο γιους και τις δυο κόρες τους και προσπαθούν να περνούν μαζί τους, όσο περισσότερο χρόνο μπορούν.

Σήμερα λοιπόν, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Σάκης Ρουβάς θέλησε να ευχηθεί "χρόνια πολλά" στους διαδικτυακούς του φίλους, δημοσιεύοντας μια πολύ τρυφερή οικογενειακή τους φωτογραφία.

Συγκεκριμένα πόζαρε με την Κάτια Ζυγούλη στο πάτωμα του σπιτιού τους με τα παιδιά στην αγκαλιά και στην λεζάντα της ανάρτησης του έγραψε:

«Άγιε Βασίλη, αυτά είναι τα δώρα που θέλω να έχω κάθε μέρα στη ζωή μου, για πάντα. Καλά Χριστούγεννα σε όλους με Υγεία!», ενώ λίγες ώρες νωρίτερα κάθισε να τους διαβάσει παραμύθια.

Σάκης Ρουβάς Κάτια Ζυγούλη παιδιά