Λευτέρης Σουλτάτος: Ευχήθηκε στη Βάσω Λασκαράκη για την ονομαστική της εορτή - "Κι αν είσαι λυπημένη..."

Πολύ γλυκός

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Λευτέρης Σουλτάτος: Ευχήθηκε στη Βάσω Λασκαράκη για την ονομαστική της εορτή -

Ο Λευτέρης Σουλτάτος ανήμερα της Πρωτοχρονιάς ευχήθηκε στην γυναίκα της ζωής του Βάσω Λασκαράκη για την ονομαστική την γιορτή με τον πιο γλυκό τρόπο.

Οι δυο τους είναι πολύ ενεργοί στα social media και πολύ συχνά ανεβάζουν κοινές τους φωτογραφίες. Πριν λίγες μέρες μάλιστα, η Βάσω ακολούθησε μια συνταγή του και το μοιράστηκε. Αυτή τη φορά ο Σεφ ανέβασε μια φωτογραφία την Βάσω Λασκαράκη.

Στην λεζάντα για ακόμα μια φορά έγραψε τις πιο γλυκές του ευχές :«Χρόνια πολλά αγάπη μου … όταν γελάς εσύ γελάω κι εγώ όταν είσαι χαρούμενη εσύ είμαι και εγώ κι αν είσαι λυπημένη θα είμαι πάντα εγώ εκεί τίποτα μην σου συμβεί. Καλή Χρονιά να έχουμε!»

σουλτάτος λασκαράκη γιορτή

Λευτέρης Σουλτάτος: Στην τηλεόραση ο σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη - Σε ποια εκπομπή θα τον δούμε;

Ο αγαπημένος σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη, Λευτέρης Σουλτάτος, ετοιμάζεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση και συγκεκριμένα να δώσει την πρώτη του συνέντευξη, στην εκπομπή Roomies του Mega με την Κατερίνα Ζαρίφη, την Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Μαρία Σολωμού.

Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο ωστόσο δεν έχουμε δει ποτέ τους δυο τους σε κάποια κοινή τηλεοπτική εμφάνιση, ενώ από τη μεριά του ο Λευτέρης Σουτλάτος δεν έχει βγει ποτέ ξανά στο «γυαλί». Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι δεν ανταλλάσσουν τρυφερά μηνύματα στα social media.

Σήμερα το απόγευμα ωστόσο θα επισκεφθεί τις τρεις κυρίες του Mega και θα κάνει τις δικές του αποκαλύψεις.

Τα κορίτσια μπαίνουν στην κουζίνα, σεφ…άρουν με τον Λευτέρη Σουλτάτο και μαθαίνουν όλα τα μυστικά για λαχταριστές δημιουργίες, ενώ από το σπίτι δε θα μπορούσαν να λείπουν τα alter ego τους, η Τατιανή, η Κλημεντίνη και η Λιλί που σχολιάζουν τα πάντα, ακόμη και τις ίδιες τις «Roomies».

Παράλληλα, οι Roomies θα συναντήσουν και την Ματίνα Νικολάου.