Συγκίνησε με την ανάρτησή της η Κατερίνα Καινούργιου - «Σε αγαπώ...»

Το τρυφερό στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκίνησε με την ανάρτησή της η Κατερίνα Καινούργιου - «Σε αγαπώ...»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση μέσα από την οποία ευχήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους. Η παρουσιάστρια συγκίνησε με τα λόγια της για τον μπαμπά της.

Η Κατερίνα Καινούργιου πέρασε τις γιορτές με την οικογένειά της και έτσι θέλησε να εκφράσει τις σκέψεις της για τον μπαμπά της, ο οποίος ήταν το στήριγμά της από την αρχή της καριέρας της. Μάλιστα, το 2020 έκλεισε ιδανικά για την παρουσιάστρια η οποία βρέθηκε στην πρώτη θέση της πρωινής ζώνης.

«Χωρίς την έμπνευση, τον ενθουσιασμό και την υποστήριξη που μου έδωσε ο μπαμπάς μου δεν θα είχα γίνει ποτέ ο άνθρωπος που είμαι σήμερα… Ευχαριστώ μπαμπά μου … Σ αγαπώ

Ευχή για το 2021 …μην ξεχνάτε να λέτε στους δικούς σας ποσο πολύ τους αγαπάτε… Για όλες εκείνες τις θυσίες που έχουν κάνει και δε σταματούν να κάνουν για εμάς.

Καλη χρονια! Με ελπίδα για πολλές αγκαλιές και ψυχική ανάταση σε όλο τον κόσμο…#newyearwish #2021».

Κατερίνα Καινούργιου μπαμπάς

Κατερίνα Καινούργιου: Θα είναι η πρώτη καλεσμένη του Μουτσινά - «Να βάλω κάτι... "Καλό Μεσημεράκι";»

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της πως πρόκειται να είναι η πρώτη καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά για τη νέα χρονιά και μάλιστα ξεκαθάρισε πως θέλει να φορέσει κάτι που να θυμίζει «Καλό μεσημεράκι».

Η παρουσιάστρια είναι πολλά χρόνια φίλη με τον Νίκο Μουτσινά και η αλήθεια είναι πως έχει καιρό να τον επισκεφθεί στην εκπομπή του. Έτσι οι δυο τους συμφώνησαν να συναντηθούν τηλεοπτικά με το νέο έτος.

Λίγο μετά τη συνέντευξη της Ματίνας Νικολάου, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως θα πάει στην εκπομπή και ζήτησε από τους συνεργάτες της μία γνώμη σχετικά με το τι θα φορέσει.

«Η πρώτη του εκπομπή ζωντανά είναι 4 Ιανουαρίου. Ποια είναι η πρώτη καλεσμένη; Πείτε αλεύρι; Το κοκορίκο (δείτε εδώ την εμφάνιση στην οποία αναφέρεται) σε γυρεύει! Του το χρωστάω 3 χρόνια. Δεν ξέρω τι να βάλω. Είμαι σε αναζήτηση. Να πάω καυτή και να του κάνω “Καλό Μεσημεράκι”; Να πάω κλειστή;», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια βέβαια οι συνεργάτες της την ενημέρωσαν τι ακριβώς εννοεί κάθε φορά ο Νίκος Μουτσινάς με την έκφραση Καλό Μεσημεράκι και το πήρε πίσω.