Οργισμένος με την παραγωγή του Big Brother ο Αντώνης Αλεξανδρίδης

«Νύχτα έφυγα...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Οργισμένος με την παραγωγή του Big Brother ο Αντώνης Αλεξανδρίδης

Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης φαίνεται πως εξακολουθεί να είναι οργισμένος με την παραγωγή του Big Brother, για τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετώπισαν μετά την αποβολή του, και το έδειξε με ακόμα μία ιδιαίτερη ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του.

Ο πολυσυζητημένος παίκτης, αποχώρησε τις πρώτες εβδομάδες από το παιχνίδι εξ΄αιτίας μίας ατάκας που είπε στον αέρα του live streaming. Το κοινό εξοργίστηκε και ο Big Brother τον απέβαλε.

Στο βίντεο που ανέβασε πριν από δύο μέρες ο Θέμης Κανέλλος, αποκάλυψε πως ο Αντώνης Αλεξανδρίδης επικοινώνησε μαζί του μετά την αποχώρησή του από το Big Brother και προσπάθησε να του εξηγήσει τη θέση του. Πρόκειται για την πρώτη φορά που ακούμε κάποιον παίκτη να μιλάει για τον Αντώνη Αλεξανδρίδη μετά το ριάλιτι, αφού όσο καιρό βρίσκονταν μέσα, δεν έγινε ούτε μία αναφορά στο όνομά του.

Σε αυτό ακριβώς αναφέρθηκε λοιπόν ο Αλεξανδρίδης στην ανάρτησή του.

«Νύχτα έφυγα, ούτε γαβ δν προλαβα να κανω», έγραφε το σκίτσο που ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram ο πρώην παίκτης του Big Brother.

Αντώνης Αλεξανδρίδης Big Brother

Ο μόνος που μίλησε για τον Αλεξανδρίδη στο τέλος του Big Brother, ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον τελικό και ο παίκτης τον ευχαρίστησε

Λίγο μετά τον μεγάλο τελικό του Big Brother και μετά το σχόλιο που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τη περίπτωσή του, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης θέλησε να τον ευχαριστήσει δημόσια, ξεκαθαρίζοντας πως με την αναφορά του αυτή, δικαιώθηκε.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά τη διάρκεια του τελικού δε δίστασε να πει πως ήταν άδικο που η παραγωγή δεν έφερε ποτέ τον Κρητικό παίκτη στο πλατό προκειμένου να συζητηθούν τα όσα έγιναν με την περιβόητη ατάκα του.

Ο Χάρης Βαρθακούρης αντέδρασε με τη φράση του αυτή και τον έκοψε, γεγονός που οδήγησε στην ενόχληση του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Big Brother Μικρούτσικος

Από τη μεριά του ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, ο οποίος παρακολουθεί τόσους μήνες το Big Brother να τον αντιμετωπίζει σαν να μην υπήρξε ποτέ μέσα στο παιχνίδι, πήρε θέση με ένα βίντεο που ανέβασε στα social media και είπε το δικό του «ευχαριστώ» στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Καλησπέρα! Με αυτό το βίντεο θέλω να ευχαριστήσω αυτόν τον τεράστιο τον Ανδρέα Μικρούτσικο που κατάφερε χθες, αυτό που δεν κατάφερε μια ολόκληρη παραγωγή σε τρεις μήνες. Κύριε Ανδρέα χθες το βράδυ δικαιώθηκα χάρη σε εσάς. Ένιωθα κι εγώ ότι καθόμουν στον καναπέ μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, να είστε καλά πάντα.

Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλους τους συμπαίκτες μου. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με στήριξε και με στηρίζει καθημερινά και κλείνοντας να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους», είπε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης.