Πέτρος Κωστόπουλος για Ντουμπάι: «Ήρθα καλεσμένος για δουλειά»

«Ό,τι κακόβουλο γράφεται με αφήνει αδιάφορο»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πέτρος Κωστόπουλος για Ντουμπάι: «Ήρθα καλεσμένος για δουλειά»

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε στα social media με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την επίσκεψή του στο Ντουμπάι, ο παρουσιαστής θέλησε να δώσει τις δικές του απαντήσεις και μιλώντας στο enikos.gr τόνισε πως έχει πάει για δουλειές.

Τις τελευταίες μέρες τα social media έχουν πάρει «φωτιά» με τις εμφανίσεις των Ελλήνων celebrities στο Ντουμπάι, σε μία εποχή που η χώρα βρίσκεται σε καθεστώς αυστηρού lockdown μετά και από τα νέα μέτρα που επιβλήθηκαν.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε στο enikos.gr και ξεκαθάρισε πως ο λόγος για τον οποίο επισκέφθηκε το Ντουμπάι είχε να κάνει με την εταιρεία στην οποία εργάζεται.

Πέτρος Κωστόπουλος Ντουμπάι

«Δεν είμαι στο Ντουμπάι για διακοπές. Εδώ είναι τα κεντρικά της εταιρείας που δουλεύω εδώ και καιρό. Εταιρεία επενδύσεων σε ξενοδοχεία και εστιατόρια σε όλη την Ευρώπη. Είναι μάλιστα και βασικός μέτοχος στο Nammos Dubai,ενώ σύντομα θα επενδύσει και στην Ελλάδα»

Ενώ στη συνέχεια αναφερόμενος στα κακόβουλα σχόλια είπε: «Ήρθα καλεσμένος για δουλειά και για Πρωτοχρονιά. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Οπότε ό,τι κακόβουλο γράφεται με αφήνει αδιάφορο...»

Ξέσπασε το Twitter με τις διακοπές των celebrities στο Ντουμπάι - «Μπορεί να είχαν ρίζες ελιές και να πήγαν»

Οι Έλληνες celebrities πέρασαν την πρωτοχρονιά τους στο Ντουμπάι και το Twitter εννοείται πως ξέσπασε με τις διακοπές που έκαναν σε πολυτελή ξενοδοχεία και σε πάρτι. Μάλιστα μερικοί γέλασαν με την μετακίνηση, λέγοντας πως μάλλον έπρεπε να πάνε να μαζέψουν τις ελιές.

Τις τελευταίες μέρες είδαμε πολλά ονόματα να περνούν τις γιορτές στο Ντουμπάι, μεταξύ αυτών και ο Πέτρος Κωστόπουλος με την Κατερίνα Λιόλιου αλλά και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Δεδομένης της απαγόρευσης κυκλοφορίας αλλά και των κλειστών καταστημάτων που υπάρχουν στη χώρα, οι χρήστες του Twitter ξέσπασαν και έγραψαν επικές ατάκες, προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν με χιούμορ αυτό που συνέβη.

Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα tweets που διαβάσαμε για το Ντουμπάι

Κωστόπουλος ΝτουμπάιΝτουμπάι πρωτοχρονιά